Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εξελίξεις στον ΦΟΔΣΑ αλλά και το νέο μηχάνημα- τεμαχιστή  που απέκτησε ο δήμος.

Ο κος Γαβριελάτος θέλησε να αναφερθεί πρώτα στο νέο μηχάνημα που απέκτησε ο δήμος, το οποίο αποκάλεσε τεμαχιστή και έδωσε αρκετές πληροφορίες. «Στο οικόπεδο της ΕΔΑΚΙ στην Κρανιά, μετά από συζήτηση που είχαμε με τον δήμο τοποθετήσαμε το μηχάνημα, το οποίο μετατρέπει σε πολύ μικρά κομμάτια, κλαδιά, δέντρα και οτιδήποτε ξύλινο. Εκτός από σίδερο. Αυτά μετατρέπονται σε λίπασμα» εξήγησε ο πρόεδρος  και επισήμανε ότι αν κάποιος θέλει και έχει την δυνατότητα να μεταφέρει μόνος του κλαδιά ή ξύλινα αντικείμενα στο μηχάνημα, μπορεί να το κάνει, καθώς πάντα υπάρχει κάποιος υπεύθυνος στο σημείο.

Ο κος Γαβριελάτος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, ότι υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να πετάνε τα σκουπίδια τους σε σημεία που δεν θα έπρεπε τονίζοντας ότι: «Υπάρχουν ανακοινώσεις, ότι ο δήμος θα περνάει από διάφορα σημεία και θα μαζεύει τα σκουπίδια, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές. Ο κόσμος πάει και παρατάει τα αντικείμενα του 15 μέρες νωρίτερα. Αν όμως συλληφθεί κάποιος και του επιβληθεί και πρόστιμο, θα του φταίνε οι άλλοι».

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό θέμα του ΦΟΔΣΑ, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «μια μπερδεμένη κατάσταση που επικρατεί από τον Ιανουάριο». Επισήμανε δε, ότι πλέον δεν γνωρίζουν τι είναι νόμιμο και τι παράνομο. «Υπάρχει πρόβλημα με την “ολοκληρωμένη διαχείριση”, που πλέον θέλει να την πάρει η ΔΙΑΔΥΜΑ. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, έφτιαξαν τις μελέτες εγκαίρως και έρχεται η περιφέρεια με πραξικοπηματική πράξη  να πάρει την δημοπράτηση από τον Δήμο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κου Γαβριελάτου, ο οποίος μάλιστα  υπογράμμισε ότι ηθικά και πρακτικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία που είχε με τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της ΕΔΑΚΙ Νίκο Παπαδάτο, αλλά και στην άριστη συνεργασία που διαφαίνεται ότι θα έχει με τον νυν αντιπρόεδρο Σπύρο Πεφάνη, αφού τον χαρακτήρισε γνώστη της αυτοδιοίκησης, τίμιο και ειλικρινή.

Related Post

Ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Cosmos 96,5Ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Μανώλης Μαυρομάτης γνωστός και από την δημοσιογραφική του ιδιότητα. Ο Μανώλης Μαυρομάτης έκανε μια

Κατσιβέλης: «Ο λαός της Κεφαλονιάς δεν θα πληρώσει τίποτα» – Αραβαντινός: «Όλη αυτή η διαδικασία μπάζει από παντού»Κατσιβέλης: «Ο λαός της Κεφαλονιάς δεν θα πληρώσει τίποτα» – Αραβαντινός: «Όλη αυτή η διαδικασία μπάζει από παντού»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο επικεφαλής της παράταξης “ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, προκειμένου να

Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτηΆννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Δύο γυναίκες βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός από την νυν βουλευτή, στο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και η κα Άννα Σταθοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής από την Ιθάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή