Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Ζαφειράτος: «Δρόμοι και λιμάνι κατεστραμμένα. Χρειάζεται παρέμβαση της πολιτείας»

Παναγής Ζαφειράτος: «Δρόμοι και λιμάνι κατεστραμμένα. Χρειάζεται παρέμβαση της πολιτείας»

Παναγής Ζαφειράτος: «Δρόμοι και λιμάνι κατεστραμμένα. Χρειάζεται παρέμβαση της πολιτείας» post thumbnail image

Επικοινωνία με τον πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας  Παναγή Ζαφειράτο, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας, η ενημέρωση για την κατάσταση στην περιοχή και αν έχουν κλείσει όλες οι «πληγές» που άφησε πίσω του ο ΙΑΝΟΣ.

«Δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα τα πράγματα. Υπάρχουν σπίτια χωρίς πόρτες και παράθυρα και οι ιδιοκτήτες μένουν σε συγγενείς τους» ανέφερε αρχικά ο κος Ζαφειράτος, τονίζοντας πάντως πως αρκετοί είναι και αυτοί που πήραν την αποζημίωση από το κράτος για να επισκευάσουν ζημιές των σπιτιών τους. Αναγνώρισε παράλληλα και το γεγονός ότι το κράτος ανταποκρίθηκε αρκετά γρήγορα- σε αυτόν τον τομέα- χωρίς χρονοβόρες, γραφειοκρατικές διαδικασίες.

«Οι δρόμοι μας είναι κατεστραμμένοι και τα πεζοδρόμια, ενώ η παραλία είναι στο σκοτάδι». Με αυτή την φράση, ο κος Ζαφειράτος περιέγραψε την κατάσταση της Αγίας Ευφημίας και κάλεσε όλους τους αρμόδιους, να κάνουν ότι πρέπει για να αποκατασταθούν οι ζημιές, ενώ επισήμανε ότι η περιοχή του δεν θα πληρώσει το νερό. «Μια δεν είχαμε νερό, μια ήταν λάσπη. Το λέω δημόσια, ότι δεν θα πληρωθεί» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στα έργα που έχουν γίνει έως τώρα, όπως οι λεκάνες απορροής και η μελέτη για τον αγωγό ύδρευσης, όμως επισήμανε ότι πέραν τούτων το λιμάνι είναι κατεστραμμένο με λάσπες και πρέπει να γίνουν γρήγορα ενέργειες. «Πρέπει να ενεργήσει γρήγορα η κυβέρνηση, γιατί ακόμα έτσι θα είμαστε το Καλοκαίρι. Χρειάζεται πολιτική παρέμβαση» τόνισε και ανέφερε ότι δυστυχώς και η Άσσος βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

Related Post

Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»

Ο παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Γιώργος Χριστοδουλάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής του για να μιλήσει για αυτήν, αλλά και για

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικόΟ δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικό

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει απάντηση στο θέμα με την αποπληρωμή των μισθών των καθαριστριών των σχολείων, οι