Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»

Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»

Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια» post thumbnail image

O πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επισημαίνοντας ότι εδώ και 4 μήνες παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές.

Ο πρόεδρος αναφερόμενος σε όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή του τόνισε ότι πρόσφατα ο Δήμος Σάμης προσέλαβε μηχανικούς, οι οποίοι έχουν αρχίσει κάποιες μελέτες. «Χωρίς μελέτες δεν γίνεται τίποτα. Είναι λίγοι όμως» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως ο δήμος έχει προσλάβει και επιπλέον προσωπικό για την καθαριότητα.

Ο κος Ζαφειράτος απαρίθμησε τα προβλήματα της περιοχής του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το λιμάνι έχει ακόμα προβλήματα, ο Μύρτος έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή. Πιστεύω όμως ότι θα είναι προσβάσιμος». Στα θετικά συγκαταλέγονται η λάσπη που έχει καθαριστεί από τον οικισμό και το γεγονός ότι έως το τέλος του μήνα θα έχει μπει η προσωρινή, στρατιωτική γέφυρα στο Χειμωνικό, ενώ αναμένεται να πέσει πίσσα σε στενά της Αγίας Ευφημίας.

Ο πρόεδρος κάλεσε όλους τους αρμόδιους να βοηθήσουν ώστε να γίνουν πιο γρήγορα όλα τα απαιτούμενα. «Να καθαριστεί το λιμάνι, να διορθωθεί το οδικό δίκτυο… Αν έχουμε άλλη μια πλημμύρα; Κονδύλια υπάρχουν, αλλά χωρίς μελέτες δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να γίνουν όμως έργα» κατέληξε.

Related Post

Συμβουλές για σωστή ανακύκλωση από τον πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ Αργύρη ΓαβριελάτοΣυμβουλές για σωστή ανακύκλωση από τον πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτο

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος  φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να γίνεται η ανακύκλωση δίνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες. «Οι επισημάνσεις που θέλουμε να

Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»

O Γεράσιμος Φόρτες, επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα», πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα κατάργησης

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πτώση του δέντρου στον Κούταβο αλλά και άλλα θέματα