Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής  Νίκος Κουρκουμέλης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής.

Ο κος Κουρκουμέλης ανέφερε αρχικά ότι ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος συμμετέχει στην Τουριστική Επιτροπή και συμβάλλει αποτελεσματικά παράγοντας έργο. Αναφορικά, με το αν υπάρχει συνεργασία με τους άλλους αντιδημάρχους τουρισμού τόνισε ότι υπάρχει μεν συνεργασία αλλά πολλές φορές θέλουν και μόνοι τους. «Στο marketingreece διαφημιζόμαστε μαζί» επισήμανε.

Σκάλα

Απάντηση έδωσε σε όσους τον κατηγορούν ότι έκοψε γερά δέντρα στην Σκάλα. «Τα δέντρα που κόψαμε ήταν έτοιμα να πέσουν. Ήδη έχουμε παραλάβει καινούργια τα οποία θα φυτευτούν. Μου έκαναν και καταγγελία» υποστήριξε και σημείωσε ότι σε λίγο καιρό θα του κάνουν καταγγελίες και για αυτά που δεν έκοψε.

Άσχημο είναι και το κλίμα αναφορικά και με την πεζοδρόμηση που επιχειρείται στο χωριό. Ο κος Κουρκουμέλης τόνισε: «Κάποιοι ενοχλούνται από αυτό, αλλά πρέπει να γίνουν πράγματα. Θα το παλέψω όσο μπορώ».

Πόρος

Την απορία του εξέφρασε, γιατί μπαίνουν τόσο πολλά εμπόδια στην ανάδειξη του Τάφου των Τζαννάτων: «Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα, μπαίνουν συνέχεια εμπόδια, δεν καταλαβαίνω αυτή την αντιμετώπιση. Ο Τάφος θα απογείωνε την περιοχή» επισήμανε. Παράλληλα σημείωσε ότι το τελευταίο τους χαρτί θα είναι να κάνουν παρέμβαση στον Πρωθυπουργό.

 

Related Post

Γεράσιμος Αποστολάτος: Το πολύ μέχρι Τετάρτη θα γίνει η Διοικητική παραλαβή!Γεράσιμος Αποστολάτος: Το πολύ μέχρι Τετάρτη θα γίνει η Διοικητική παραλαβή!

Μέχρι την Τετάρτη το αργότερο Πέμπτη έδωσε διορία ο Πρόεδρος του Γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος για την παραλαβή του γηροκομείου.

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν. «Είμαστε σε ανησυχία,

Διονύσης Μινέτος: Μέχρι το τέλος της θητείας μας, θα έχουμε υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις μαςΔιονύσης Μινέτος: Μέχρι το τέλος της θητείας μας, θα έχουμε υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις μας

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος  τεχνικών έργων Διονύσης Μινέτος, για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Ξεκίνησε κάνοντας αναφορά στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία τις