Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν.

«Είμαστε σε ανησυχία, υπάρχει έξαρση αλλά είμαστε σε επιφυλακή» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι οι δύο υπάλληλοι είναι σε καραντίνα ενώ έχει γίνει ιχνηλάτηση από την Πολιτική Προστασία και όσοι εντοπίζονται να ήρθαν σε επαφή, τίθενται επίσης σε καραντίνα.

«Έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους των υπηρεσιών του Δήμου και σύσταση – για πολλοστή φορά- σε όλους να τηρούν τα μέτρα» επισήμανε ο αντιδήμαρχος ενώ πρόσθεσε ότι όποιος δεν τηρεί τα προβλεπόμενα θα έχει κυρώσεις.  Ενημέρωσε ότι Παρασκευή και Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τεστ στους υπαλλήλους του δήμου.

Ο κος Τσιλιμιδός αναφορικά με τις σχολικές μονάδες που έμειναν κλειστές σήμερα, τόνισε ότι έγινε απολύμανση. Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για όσους έρχονται στην Κεφαλονιά, καθώς όπως είπε, δυστυχώς δεν γίνεται κανένας έλεγχος και ζήτησε να ληφθούν μέτρα.

 

Related Post

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση της

Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»

Η υπεύθυνη τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς (ΣΟΚ), Άνθεια Κώτση φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την πρώτη – πολύ σημαντική-

Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»

O Κεφαλονίτης τραγουδιστής Άγγελος Ανδρεάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και παρουσίασε την νέα του δισκογραφική δουλειά με μελοποιημένα ποιήματα του σπουδαίου Ανδρέα Λασκαράτου. Ο Άγγελος Ανδρεάτος μετά από την σπουδαία