Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»

Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»

Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό» post thumbnail image

Η υπεύθυνη τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς (ΣΟΚ), Άνθεια Κώτση φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την πρώτη – πολύ σημαντική- δράση του συνδέσμου, που έχει ως στόχο την προβολή του κρασιού της Κεφαλονιάς.

«Καλέσαμε μια δημοσιογραφική αποστολή 4 ατόμων, με εξειδίκευση στο κρασί. Θέλουμε όμως να προβάλλουμε τον αμπελώνα, το κρασί, την γαστρονομία, τον πολιτισμό και γενικότερα την Κεφαλονιά ως έναν ποιοτικό προορισμό» ανέφερε η κα Κώτση και εξήγησε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε αμπελώνες, οινοποιία και εστιατόρια, αλλά και σε όμορφες τοποθεσίες του νησιού.

«Θέλουμε να συνδέσουμε αρμονικά τα πάντα και κύριος στόχος μας είναι να αναδειχθεί ο οινοτουρισμός» σημείωσε. Παράλληλα και αναφερόμενη στους αμπελώνες η κα Κώτση τόνισε ότι είναι πολλοί ξεχωριστοί και το κρασί που παράγεται είναι μοναδικό. Πρόσθεσε πως αυτή είναι η πρώτη δράση και θα ακολουθήσουν πολλές στο μέλλον, για να προωθηθεί ο οινοτουρισμός.  Η κα Κώτση ανέφερε ότι μέσα στις περιηγήσεις που θα γίνουν, περιλαμβάνονται και αμπελώνες που χτυπήθηκαν από το χαλάζι και εξήγησε ότι αυτό θα αποτελέσει ξεχωριστό θέμα συζήτησης καθώς η καταστροφή που υπέστησαν κάποιοι οινοποιοί ήταν μεγάλη. Η υπεύθυνη κάλεσε, όποιον θέλει να νιώσει πως συμμετέχει σε αυτή την δράση, να επισκεφθεί την σελίδα του ΣΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να δει φωτογραφίες  και βίντεο και να πάρει μια “γεύση” οίνου.

 

Related Post

O επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νησί, Βαγγέλης Ανδρεάτος στο Cosmos 96,5O επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νησί, Βαγγέλης Ανδρεάτος στο Cosmos 96,5

Το βαρέλι που ξεβράστηκε στην παραλία μεγάλη άμμος ήταν η αφορμή για την διαμάχη ανάμεσα στον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας στην Κεφαλονιά Βαγγέλη Ανδρεάτο και στον α/δήμαρχο Σπύρπ Ματιάτο.

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να μιλήσει για την τεράστια ευκαιρία που χάθηκε, για τον εμπορικό κόσμο

Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος  Σπύρος Σαμούρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μαζί του, για την μη τήρηση των κανόνων καθαριότητας από τους πολίτες