Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»

Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»

Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο επικεφαλής της παράταξης «ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα  του Δήμου.

Γιώργος Κατσιβέλης

«Με βάση τη νομιμότητα θα ισχύσει το δικό μας τεχνικό πρόγραμμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους που οι άλλες δύο παρατάξεις έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο  ένα τεχνικό πρόγραμμα που είχε αρνητική εισήγηση από την Τεχνική Υπηρεσία; Μάλλον για επικοινωνιακούς λόγους» ανέφερε ο κος Κατσιβέλης. Έδωσε και επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το τι περιείχε το απορριφθέν τεχνικό πρόγραμμα. «Με το πρόγραμμα τους ζητούσαν να βγουν 40 χιλιάρικα από ένα έργο δημοπρατημένο. Δεν γίνονται αυτά» υπογράμμισε. Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Θουκυδίδης Βαλεντής για να στεγάσει κάποιες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς είναι χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο.

Ο κος Κατσιβέλης μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο Ληξούρι αναφορικά με τον κορωνοϊό. «Υπάρχουν πράγματι κρούσματα. Γίνεται ιχνηλάτηση» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με τον Νίκο Χαρδαλιά για να κλείσουν τα σχολεία έως την 1η Μαρτίου. Αν θα κλείσουν θα φανεί τις επόμενες μέρες που θα εξεταστούν τα επιδημιολογικά στοιχεία».

Διονύσης Αραβαντινός

«Ο Δήμαρχος έχει γίνει έρμαιο των εμμονών του» ήταν η αρχική τοποθέτηση του κου Αραβαντινού και πρόσθεσε ότι το κοινό τεχνικό πρόγραμμα Αραβαντινού- Ρουχωτά  περιείχε περισσότερες μελέτες οι οποίες θα βοηθούσαν στον προγραμματισμό. «Η εναλλακτική η δική μας έλαβε περισσότερες ψήφους. Σέβομαι την τεχνική υπηρεσία, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω την αρνητική εισήγηση» τόνισε.

Ο κος Αραβαντινός επισήμανε ότι αυτό που ουσιαστικά ζήτησαν ήταν μια αναπροσαρμογή του τεχνικού προγράμματος, ενώ υπογράμμισε ότι, αν και πολλοί λένε ότι υπάρχει σύμπραξη ανάμεσα στους 2 επικεφαλής, αυτό που προσπαθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία.

/

 

 

Related Post

Ο Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood KefaloniaΟ Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood Kefalonia

Για την ομάδα καθαρισμού δημόσιων χώρων «Save your hood» μίλησε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο συμπολίτης Άγγελος Θεοδωρακάτος, παρουσιάζοντας τις δράσεις της. «Η

Δημήτρης Μαντζουράτος: Ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότηταςΔημήτρης Μαντζουράτος: Ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με την ιδιότητά του ως υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Ο καλεσμένος ξεκίνησε αναφερόμενος στις επαφές που ήδη έχουν

Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»

Στον COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου και σχολίασε μεταξύ άλλων την επιστράτευση των γιατρών αλλά και τα self tests. Η πρόεδρος δήλωσε