Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτα, Νίκος Φωκάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και μίλησε για την πολύ σημαντική και ωραία κίνηση του συλλόγου: Την αιμοδοσία.

Ο κος Φωκάς επισήμανε ότι είναι μια συλλογική κίνηση και δεν γίνεται μόνο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και από τους κατοίκους του χωριού και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. «Πριν από ένα χρόνο και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες του Covid και την ανάγκη που υπήρχε για αίμα, φτιάξαμε ένα σύλλογο αιμοδοτών» ανέφερε και συμπλήρωσε πως έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 70 φιάλες αίμα. Μάλιστα τόνισε ότι οι περισσότεροι αιμοδότες είναι νεαροί και έτσι έχουν μια ζωή μπροστά τους, να προσφέρουν αίμα. «Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί να το θέλουμε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κος Φωκάς ερωτώμενος για την ποδοσφαιρική χρονιά, επισήμανε ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η ποδοσφαιρική χρονιά έχει χαθεί. «Πάμε για τη νέα περίοδο. Η χρόνια χάθηκε. Δεν υπάρχουν και χρηματοδοτήσεις. Όλοι οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου ματώνουν» υπογράμμισε.

 

Related Post

Η ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιάΗ ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιά

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την Σπυριδούλα Αναλυτή και τον Χρήστο Λαμπράκη, φιλοξενήθηκε η Ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου, για μια συζήτηση σχετικά με την χρήση της

Μαρίνα Βεργωτή: «Ο περίπλους γίνεται για καλό σκοπό. Ο Δημήτρης έχει μέσα του τον εθελοντισμό»Μαρίνα Βεργωτή: «Ο περίπλους γίνεται για καλό σκοπό. Ο Δημήτρης έχει μέσα του τον εθελοντισμό»

Η Μαρίνα Βεργωτή φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5. Με την υπερηφάνεια και την συγκίνηση της μητέρας μίλησε για τον περίπλου της Κεφαλονιάς, που επιχειρεί αυτές τις μέρες ο γιος της Δημήτρης

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Για την πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σχετικά τον Μυκηναϊκό  Τάφο των Τζαννάτων που ουσιαστικά “ξεμπλοκάρει” την διαδικασία ανάδειξής του και εντάσσεται στο τρέχον ΕΣΠΑ , μίλησε στον COSMOS 96,5 ο βουλευτής