Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτα, Νίκος Φωκάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και μίλησε για την πολύ σημαντική και ωραία κίνηση του συλλόγου: Την αιμοδοσία.

Ο κος Φωκάς επισήμανε ότι είναι μια συλλογική κίνηση και δεν γίνεται μόνο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και από τους κατοίκους του χωριού και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. «Πριν από ένα χρόνο και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες του Covid και την ανάγκη που υπήρχε για αίμα, φτιάξαμε ένα σύλλογο αιμοδοτών» ανέφερε και συμπλήρωσε πως έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 70 φιάλες αίμα. Μάλιστα τόνισε ότι οι περισσότεροι αιμοδότες είναι νεαροί και έτσι έχουν μια ζωή μπροστά τους, να προσφέρουν αίμα. «Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί να το θέλουμε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κος Φωκάς ερωτώμενος για την ποδοσφαιρική χρονιά, επισήμανε ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η ποδοσφαιρική χρονιά έχει χαθεί. «Πάμε για τη νέα περίοδο. Η χρόνια χάθηκε. Δεν υπάρχουν και χρηματοδοτήσεις. Όλοι οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου ματώνουν» υπογράμμισε.

 

Related Post

Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός χαρακτήρισε δραματική την εξέλιξη κατάργησης του τμήματος εθνομουσικολογίας στο Ληξούρι, μιλώντας στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αναρωτήθηκε γιατί βρίσκεται

Γιάννης Λυκούδης: «Πρέπει να διαφυλαχτεί ότι δεν θα υπάρξει αύξηση τελών»Γιάννης Λυκούδης: «Πρέπει να διαφυλαχτεί ότι δεν θα υπάρξει αύξηση τελών»

Την άποψη ότι πρέπει να αποκτηθεί μόνιμα ένας χώρος στο Αργοστόλι για να  γίνονται εκθέσεις και να λειτουργεί σαν κέντρο πολιτισμού, διατύπωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο

Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή αρμοδιότητας του και για το μεγάλο έργο με την εγκατάσταση της