Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτα, Νίκος Φωκάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και μίλησε για την πολύ σημαντική και ωραία κίνηση του συλλόγου: Την αιμοδοσία.

Ο κος Φωκάς επισήμανε ότι είναι μια συλλογική κίνηση και δεν γίνεται μόνο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και από τους κατοίκους του χωριού και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. «Πριν από ένα χρόνο και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες του Covid και την ανάγκη που υπήρχε για αίμα, φτιάξαμε ένα σύλλογο αιμοδοτών» ανέφερε και συμπλήρωσε πως έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 70 φιάλες αίμα. Μάλιστα τόνισε ότι οι περισσότεροι αιμοδότες είναι νεαροί και έτσι έχουν μια ζωή μπροστά τους, να προσφέρουν αίμα. «Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί να το θέλουμε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κος Φωκάς ερωτώμενος για την ποδοσφαιρική χρονιά, επισήμανε ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η ποδοσφαιρική χρονιά έχει χαθεί. «Πάμε για τη νέα περίοδο. Η χρόνια χάθηκε. Δεν υπάρχουν και χρηματοδοτήσεις. Όλοι οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου ματώνουν» υπογράμμισε.

 

Related Post

Βαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότηταΒαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότητα

Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, αναφερόμενος σε ποδοσφαιρικά, προσωπικά και τα διοικητικά της ΕΠΟ. Ο κος

Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»

O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Θέμης Βαλσαμής, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου, που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αφού επισήμανε