Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών» post thumbnail image

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτος, αναφερόμενος σε κάποια χρόνια προβλήματα της περιοχής του τα οποία λύθηκαν.

«Υπάρχει αισιοδοξία. Δύο μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας λύθηκαν. Το λιμάνι με την πλωτή και ο Θολωτός Τάφος των Τζανάτων» ανέφερε ο κος Γαλιατσάτος και εξήγησε τι συμβαίνει με το κάθε έργο και σε ποια φάση βρίσκεται το καθένα.

Λιμάνι

«Πρόκειται για ένα όνειρο δεκαετιών. Για φέτος θα τοποθετηθούν τα πλωτά, με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν μεγάλο μέρος των αναγκών και μετά το καλοκαίρι θα γίνει εκβάθυνση του λιμανιού» τόνισε. Παραδέχτηκε ότι ισχύει το ρητό «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού», αλλά έχει εμπιστοσύνη στον Δήμαρχο ότι το έργο θα ολοκληρωθεί. Μάλιστα σημείωσε ότι η πλωτή είναι πολύ σημαντική για τον τουρισμό της περιοχής  καθώς δίνεται ένα κίνητρο για να έρθουν αρκετοί με τα σκάφη τους.

Θολωτός Τάφος Τζανάτων

«Ο Τάφος δρομολογήθηκε» υπογράμμισε ο πρόεδρος με μεγάλη χαρά και θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. «Πρόκειται για ένα τρομερό έργο μετά από χρόνια προβλημάτων. Εύχομαι να μην υπάρξουν αντιδράσεις από όσους, τα προηγούμενα χρόνια σταματούσαν το έργο. Πλέον υπάρχει και η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και θα κάνουμε ένα μνημείο κόσμημα» σημείωσε.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποιοι κάτοικοι χωριών στην περιοχή, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στα ελεύθερα κανάλια της τηλεόρασης. «Έστειλα επιστολή στην Digea και μου είπαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη. Υπάρχουν λευκές περιοχές. Στον Πόρο δεν πιάνουν τα κρατικά κανάλια» εξήγησε και πρόσθεσε ότι η Digea “ρίχνει το μπαλάκι” στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Related Post

Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αργοστολίου, Νίκος Φραντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σχολιάζοντας  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα μέτρα που ελήφθησαν κατά την καραντίνα

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για τις καταστροφές του “Ιανού”Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για τις καταστροφές του “Ιανού”

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, με σκοπό να περιγράψουν την εικόνα που επικρατεί