Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Το υπουργείο θέλει να εγκαταστήσει σε όλη την ανατολική Κεφαλονιά ιχθυοκαλλιέργειες!

Σπύρος Σαμούρης: Το υπουργείο θέλει να εγκαταστήσει σε όλη την ανατολική Κεφαλονιά ιχθυοκαλλιέργειες!

Σπύρος Σαμούρης: Το υπουργείο θέλει να εγκαταστήσει σε όλη την ανατολική Κεφαλονιά ιχθυοκαλλιέργειες! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Ενωμένης Τετράπολης Σπύρος Σαμούρης.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε το πρόβλημα που θα προκύψει με το νέο χωροταξικό αφού αυτό προβλέπει την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών σε μεγάλο μέρος της ακτογραμμής. Ένα πρόβλημα που θα επηρεάσει κυρίως την ανατολική Κεφαλονιά.

Χαρακτηριστικά τόνισε, ότι ενώ κάποιοι το γνώριζαν δεν αντέδρασαν και κανένας δεν μπορούσε να ενημερώσει το σώμα προκειμένου να υπάρξει η οποιαδήποτε αντίδραση.

Ανέφερε ότι αυτό το θέμα το έφερε στην επιφάνεια καθώς το θεώρησε άκρως σημαντικό και καταλόγισε ευθύνες στον αναπληρωτή δήμαρχο ο οποίος σε ανακοίνωση του ανέφερε «ότι δεν θα γίνει χαβούζα ιχθυοκαλλιεργειών η Κεφαλονιά».

Ο κος Σαμούρης πάντως έκανε σαφές σε όλους τους τόνους ότι μπορούν να τοποθετηθούν ιχθυοκαλλιέργειες αλλά όχι κατά μήκος της ακτογραμμής.

Τέλος, σχολίασε τα έργα που εκτελούνται τον τελευταίο καιρό και σχετικά με το σπάσιμο των δήμων είπε ότι ο χρόνος είναι πολύ λίγος.

Ακούστε τον κο Σαμούρη:

Related Post

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε

Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα της ΕΔΑΚΙ

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» καθώς η ομοσπονδία απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας, επιστολή ζητώντας να λυθούν τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου