Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Στάθης Τσιβράς : Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Στάθης Τσιβράς : Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Στάθης Τσιβράς : Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε! post thumbnail image

Την πεποίθηση και την αισιοδοξία ότι τελικώς οι ανεμογεννήτριες δεν θα εγκατασταθούν στα Κηπούρια εξέφρασε ο Στάθης Τσιβράς, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».


Ένας από τους πλέον ενεργούς αλλά και ευαισθητοποιημένους κατοίκους των Καμιναράτων και πάντα μπροστά σε όλες τις διαμαρτυρίες που σχετίζονται με τις ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια, αν και μακριά μαθαίνει όλα τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή.

Τα εύσημα έδωσε στον πρόεδρο των Καμιναράτων ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση που όπως την χαρακτήρισε ήταν «καταπέλτης».

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε, όταν αποκάλυψε ότι επίκειται μια «ματ κίνηση» από μεριάς Μητροπολίτη. Μια δικαστική απόφαση που εκκρεμεί και που θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα και να υπάρξει το θετικό αποτέλεσμα. «Ναι στην αιολική ενέργεια αλλά υπό όρους», τόνισε.

Κάλεσε όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό όσων εναντιώνονται στην εγκατάσταση καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «βρισκόμαστε σε πόλεμο».

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Στάθης Τσιβράς.

 

Related Post

Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»Γεράσιμος Φόρτες για ΕΔΑΚΙ: «Παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι – Η απεργία των εργαζομένων είναι δίκαιη»

O Γεράσιμος Φόρτες, επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα», πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα κατάργησης

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να αναλύσει τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα που παρουσιάστηκε