Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότητα

Βαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότητα

Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, αναφερόμενος σε ποδοσφαιρικά, προσωπικά και τα διοικητικά της ΕΠΟ.

Ο κος Μαζαρακής ξεκίνησε την κουβέντα με ένα πολύ σοβαρό θέμα στην Κεφαλονιά που κυρίως επηρεάζει την φοιτητική κοινότητα, που είναι το πρόβλημα στέγασης. Μίλησε για την «ανύπαρκτη» φοιτητική εστία, η οποία θα έπρεπε να υπάρχει καθώς υπάρχουν χώροι. Το οικοτροφείο της Λάσσης είναι μια λύση, καθώς από πολύ παλιά φιλοξενούσε μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές και όχι μόνο, και όπως επισήμανε ο κος Μαζαράκης: «Σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε κονδύλια να το γκρεμίσουμε». Έθιξε και το θέμα της σίτισης, ένα εξίσου σοβαρό θέμα, όπου ο προμηθευτής δεν θέλει να αφήσει νηστικούς τους φοιτητές αλλά δεν πληρώνεται από το ίδρυμα.

Στην προσωπική του ιστορία αναφέρθηκε εκτενώς δηλώνοντας πως: «Η δίωξή μου είχε πολιτική σκοπιμότητα. Δεν είμαι απλώς αθώος, δεν είχα καμία σχέση με το σκάνδαλο της κάρτας υγείας, αφού το σκάνδαλο αφορά μια περίοδο, οπού εγώ δεν ήμουν στην ΕΠΟ». Η φράση πάντως που επανέλαβε πολλές φορές είναι η εξής: «Είμαι εδώ».

Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ούτε το γήπεδο της Ερύσσου το οποίο δεν έχει αδειοδοτηθεί  αλλά και το γήπεδο του Αργοστολίου του οποίου τα εγκαίνια θα γίνουν προεκλογικά, κάτι που ο κος Μαζαράκης είχε προβλέψει από την στιγμή που είχε ξεκινήσει η επισκευή του.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Ο δήμαρχος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα… δεν έκανε!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Ο δήμαρχος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα… δεν έκανε!

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επίθεση που δέχεται από όλους τους υποψήφιους και ο

Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»

Για την ομόφωνη απόφαση που πήρε του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αναφορικά με την σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με την Περιφέρεια, με το οποίο τα ακίνητα της

Σταύρος Σπαθής: «Σε Ληξούρι και Σάμη ανιχνεύθηκε αρκετά ανεβασμένο ιικό φορτίο»Σταύρος Σπαθής: «Σε Ληξούρι και Σάμη ανιχνεύθηκε αρκετά ανεβασμένο ιικό φορτίο»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με αφορμή τα αποτελέσματα της έρευνας αναφορικά με το ιικό φορτίο των λυμάτων στην Κεφαλονιά. «Πήραμε