Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότητα

Βαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότητα

Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, αναφερόμενος σε ποδοσφαιρικά, προσωπικά και τα διοικητικά της ΕΠΟ.

Ο κος Μαζαρακής ξεκίνησε την κουβέντα με ένα πολύ σοβαρό θέμα στην Κεφαλονιά που κυρίως επηρεάζει την φοιτητική κοινότητα, που είναι το πρόβλημα στέγασης. Μίλησε για την «ανύπαρκτη» φοιτητική εστία, η οποία θα έπρεπε να υπάρχει καθώς υπάρχουν χώροι. Το οικοτροφείο της Λάσσης είναι μια λύση, καθώς από πολύ παλιά φιλοξενούσε μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές και όχι μόνο, και όπως επισήμανε ο κος Μαζαράκης: «Σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε κονδύλια να το γκρεμίσουμε». Έθιξε και το θέμα της σίτισης, ένα εξίσου σοβαρό θέμα, όπου ο προμηθευτής δεν θέλει να αφήσει νηστικούς τους φοιτητές αλλά δεν πληρώνεται από το ίδρυμα.

Στην προσωπική του ιστορία αναφέρθηκε εκτενώς δηλώνοντας πως: «Η δίωξή μου είχε πολιτική σκοπιμότητα. Δεν είμαι απλώς αθώος, δεν είχα καμία σχέση με το σκάνδαλο της κάρτας υγείας, αφού το σκάνδαλο αφορά μια περίοδο, οπού εγώ δεν ήμουν στην ΕΠΟ». Η φράση πάντως που επανέλαβε πολλές φορές είναι η εξής: «Είμαι εδώ».

Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ούτε το γήπεδο της Ερύσσου το οποίο δεν έχει αδειοδοτηθεί  αλλά και το γήπεδο του Αργοστολίου του οποίου τα εγκαίνια θα γίνουν προεκλογικά, κάτι που ο κος Μαζαράκης είχε προβλέψει από την στιγμή που είχε ξεκινήσει η επισκευή του.

Related Post

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφώνΒαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Η βροχή που έπληξε την Κεφαλονιά, για μια ακόμα φορά άφησε τα σημάδια της με δρόμους ποτάμια, τόνοι λάσπη να έχουν κατέβει από τα βουνά σε κατοικημένες περιοχές και δέντρα

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την