Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότητα

Βαγγέλης Μαζαράκης: Η δίωξη μου είχε πολιτική σκοπιμότητα

Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, αναφερόμενος σε ποδοσφαιρικά, προσωπικά και τα διοικητικά της ΕΠΟ.

Ο κος Μαζαρακής ξεκίνησε την κουβέντα με ένα πολύ σοβαρό θέμα στην Κεφαλονιά που κυρίως επηρεάζει την φοιτητική κοινότητα, που είναι το πρόβλημα στέγασης. Μίλησε για την «ανύπαρκτη» φοιτητική εστία, η οποία θα έπρεπε να υπάρχει καθώς υπάρχουν χώροι. Το οικοτροφείο της Λάσσης είναι μια λύση, καθώς από πολύ παλιά φιλοξενούσε μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές και όχι μόνο, και όπως επισήμανε ο κος Μαζαράκης: «Σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε κονδύλια να το γκρεμίσουμε». Έθιξε και το θέμα της σίτισης, ένα εξίσου σοβαρό θέμα, όπου ο προμηθευτής δεν θέλει να αφήσει νηστικούς τους φοιτητές αλλά δεν πληρώνεται από το ίδρυμα.

Στην προσωπική του ιστορία αναφέρθηκε εκτενώς δηλώνοντας πως: «Η δίωξή μου είχε πολιτική σκοπιμότητα. Δεν είμαι απλώς αθώος, δεν είχα καμία σχέση με το σκάνδαλο της κάρτας υγείας, αφού το σκάνδαλο αφορά μια περίοδο, οπού εγώ δεν ήμουν στην ΕΠΟ». Η φράση πάντως που επανέλαβε πολλές φορές είναι η εξής: «Είμαι εδώ».

Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ούτε το γήπεδο της Ερύσσου το οποίο δεν έχει αδειοδοτηθεί  αλλά και το γήπεδο του Αργοστολίου του οποίου τα εγκαίνια θα γίνουν προεκλογικά, κάτι που ο κος Μαζαράκης είχε προβλέψει από την στιγμή που είχε ξεκινήσει η επισκευή του.

Related Post

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν ο Α/δήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΝΤΟΡΙΣ» Διονύσης Καππάτος και οι συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Αλοϊζος, Ελευθερία Κουλουριώτη και Νίκος

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής  Νίκος Κουρκουμέλης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής. Ο κος