Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Λευτέρης Βαρουξής (ΝΔ) και Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) για την ευρωβουλή

Λευτέρης Βαρουξής (ΝΔ) και Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) για την ευρωβουλή

Λευτέρης Βαρουξής (ΝΔ) και Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) για την ευρωβουλή post thumbnail image

Οι προεκλογικές συνεντεύξεις συνεχίζονται και ο Cosmos 96.5 δίνει βήμα και στους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Αυτή τη φορά η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξένησε τηλεφωνικά δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές. Ο κος Λευτέρης Βαρουξής από τη Νέα Δημοκρατία και ο κος Πέτρος Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσαν τις απόψεις του και έδωσαν μια πρώτη εικόνα για το πώς σκέφτονται τα κόμματα που εκπροσωπούν, την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Related Post

Χρήστος Παυλάτος: «Υπάρχει περίπτωση πολύ μεγάλης διασποράς»Χρήστος Παυλάτος: «Υπάρχει περίπτωση πολύ μεγάλης διασποράς»

O εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τον εντοπισμό των κρουσμάτων στο Αργοστόλι. Ο κος Παυλάτος ανέφερε ότι

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του επιμελητηρίου, κος Σταύρος Σπαθής. Ο κος Σπαθής κλήθηκε αρχικά να απαντήσει για το μεταφορικό ισοδύναμο και

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»

Ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μαντζουράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δημοσιοποιήσει ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα που αφορά την άδεια επαπειλούμενης κύησης