Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»

Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»

Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο κος Κωνσταντίνος Πρέντζας,  με την ιδιότητά του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., για να δώσει πληροφορίες για το καινούργιο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ».

Ένα πρόγραμμα που δίνει ανάσα σε ορισμένους ιδιώτες (αυτή τη στιγμή αναφέρεται σε ιδιώτες και όχι επαγγελματίες) και θα αρχίσει να δέχεται αιτήσει από τις  12 Ιουλίου. Ο κος Πρέντζας μίλησε για τις προϋποθέσεις και έδωσε και πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Ακούστε τον κο Πρέντζα.

Related Post

Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”

Ο επικεφαλής της παράταξης Πάλλη-Ληξούρι Νέα Αρχή και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που

Σοφία Γαρμπή: Τα οικονομικά των δήμων ελέγχονται – Διονύσης Τζαννάτος: Θα ανακουφίσουμε τα λαϊκά στρώματαΣοφία Γαρμπή: Τα οικονομικά των δήμων ελέγχονται – Διονύσης Τζαννάτος: Θα ανακουφίσουμε τα λαϊκά στρώματα

Μια συνέντευξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολλές διαφορές πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Διαφορές ως προς την ηλικία αλλά και ως προς την ιδεολογία.