Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής  Δρακουλόγκωνας μετά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στον κο  Στάυρο Τραυλό.

Ο κος Δρακουλόγκωνας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του υπογραμμίζοντας ότι έγιναν πράγματα, αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και πολλά περισσότερα. «Προσπάθησα για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως με τα χρήματα που λάμβανε η Κεφαλονιά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν ήταν ότι καλύτερο.

Σε ένα κομμάτι της συζήτησης αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας φοιτητικής  εστίας. Στο μεγάλο αυτό πρόβλημα στέγασης φοιτητών, ο κος Δρακουλόγκωνας πρότεινε να φτιαχτεί μια εστία που να μπορεί να στεγάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών, καθώς οι φοιτητές είτε δεν βρίσκουν σπίτι είτε πρέπει να το εγκαταλείπουν πριν τον Ιούνιο, δηλαδή πριν από την εξεταστική περίοδο.

Στο τέλος της κουβέντας μίλησε και για τον νέο Δήμο Σάμης, και ανέφερε πως οι νέοι δήμοι αποτελούν πρόκληση για όσους έχουν αναλάβει την διαχείριση τους.

Ακούστε όσα είπε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας στον Δημήτρη Αλοϊζο

Related Post

Σωτήρης Κουρής: «Ο τομέας της γεωργίας πρέπει να αναπτυχθεί και να προσελκύσει τους νέους»Σωτήρης Κουρής: «Ο τομέας της γεωργίας πρέπει να αναπτυχθεί και να προσελκύσει τους νέους»

Ο κος Σωτήρης Κουρής, μετά τον ορισμό του ως αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να μιλήσει για το ενδιαφέρον αλλά

Τραυλός: «Η 6η ΥΠΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο»Τραυλός: «Η 6η ΥΠΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5, εκφράζοντας την άποψή του σχετικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία των εμβολιασμών στην Κεφαλονιά και

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς. Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο