Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα

Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα

Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα post thumbnail image

Με τις δύο ιδιότητες του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο Σταύρος Σπαθής. Ανέλαβε πρόσφατα την προεδρία της ΔΕΥΑΚ, – ένα πόστο που έχει πολλά προβλήματα με κυριότερο, την δυσοσμία κατά του καλοκαιρινούς μήνες κυρίως, στην περιοχή του βιολογικού και στο Αργοστόλι- ενώ διατηρεί την θέση του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα της δυσοσμίας του Αργοστολίου και ο κος Σπαθής  παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι το θέμα θα λυθεί το προσεχές διάστημα  καθώς ο ίδιος έχει κάνει αυτοψίες και έχει ήδη μιλήσει με άτομα της ΔΕΥΑΚ στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης και έχει θετική ανταπόκριση. Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε: « Tο πρόβλημα μπορεί να λυθεί και θα λυθεί».

Ένα ακόμα μεγάλο θέμα είναι το δίκτυο της ύδρευσης, όπου το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν συνδεθεί. Το αμέσως επόμενο διάστημα διαβεβαίωσε ότι και οι περιοχές που δεν ήταν συνδεδεμένες με το νέο δίκτυο υδροδότησης, θα συνδεθούν.  Αναφερόμενος στις συνδέσεις, επισήμανε ότι θα συνδεθούν και οι βιολογικοί σε Πόρο και Σκάλα, καθώς δεν έχουν γίνει όλες οι συνδέσεις εκεί.

Αυτό πάντως που θέλησε να καταστήσει σαφές ο κος Σπαθής, ήταν ότι τα προβλήματα που υπάρχουν είτε με τους βιολογικούς είτε με την ύδρευση θα αρχίσουν να λύνονται, προς όφελος της κοινωνίας.

Ο κος Σπαθής μίλησε και με την δεύτερη ιδιότητά του, ως πρόεδρος του επιμελητηρίου. Μίλησε για την ΔΕΘ στην όποια έχουμε φέτος περίπτερο και όπως είπε ο ίδιος είναι από τα καλύτερα περίπτερα. Μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, όπου τα περισσότερα πηγάζουν από την υπερφορολόγηση.  Επίσης ανέφερε ότι το επιμελητήριο θα συνεχίσει να είναι κοντά στον επαγγελματία.

Ο κος Σπαθής αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Λευτέρης Βαρουξής (ΝΔ) και Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) για την ευρωβουλήΛευτέρης Βαρουξής (ΝΔ) και Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) για την ευρωβουλή

Οι προεκλογικές συνεντεύξεις συνεχίζονται και ο Cosmos 96.5 δίνει βήμα και στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Αυτή τη φορά η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξένησε τηλεφωνικά δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές. Ο

Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η αντιπρόεδρος των φοιτητών του Ληξουρίου και του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων Νίκη Σκουμπούρη  προκειμένου να περιγράψει την εικόνα που

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του ΙονίουΟ Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου

Στον Δημήτρη Αλοΐζο και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Ο κος Γαλιατσάτος βρέθηκε στην Ζάκυνθο για να