Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα

Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα

Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα post thumbnail image

Με τις δύο ιδιότητες του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο Σταύρος Σπαθής. Ανέλαβε πρόσφατα την προεδρία της ΔΕΥΑΚ, – ένα πόστο που έχει πολλά προβλήματα με κυριότερο, την δυσοσμία κατά του καλοκαιρινούς μήνες κυρίως, στην περιοχή του βιολογικού και στο Αργοστόλι- ενώ διατηρεί την θέση του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα της δυσοσμίας του Αργοστολίου και ο κος Σπαθής  παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι το θέμα θα λυθεί το προσεχές διάστημα  καθώς ο ίδιος έχει κάνει αυτοψίες και έχει ήδη μιλήσει με άτομα της ΔΕΥΑΚ στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης και έχει θετική ανταπόκριση. Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε: « Tο πρόβλημα μπορεί να λυθεί και θα λυθεί».

Ένα ακόμα μεγάλο θέμα είναι το δίκτυο της ύδρευσης, όπου το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν συνδεθεί. Το αμέσως επόμενο διάστημα διαβεβαίωσε ότι και οι περιοχές που δεν ήταν συνδεδεμένες με το νέο δίκτυο υδροδότησης, θα συνδεθούν.  Αναφερόμενος στις συνδέσεις, επισήμανε ότι θα συνδεθούν και οι βιολογικοί σε Πόρο και Σκάλα, καθώς δεν έχουν γίνει όλες οι συνδέσεις εκεί.

Αυτό πάντως που θέλησε να καταστήσει σαφές ο κος Σπαθής, ήταν ότι τα προβλήματα που υπάρχουν είτε με τους βιολογικούς είτε με την ύδρευση θα αρχίσουν να λύνονται, προς όφελος της κοινωνίας.

Ο κος Σπαθής μίλησε και με την δεύτερη ιδιότητά του, ως πρόεδρος του επιμελητηρίου. Μίλησε για την ΔΕΘ στην όποια έχουμε φέτος περίπτερο και όπως είπε ο ίδιος είναι από τα καλύτερα περίπτερα. Μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, όπου τα περισσότερα πηγάζουν από την υπερφορολόγηση.  Επίσης ανέφερε ότι το επιμελητήριο θα συνεχίσει να είναι κοντά στον επαγγελματία.

Ο κος Σπαθής αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμουΒασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», Βασίλης Ρουχωτάς. Ο κος Ρουχωτάς όπως είπε και ο ίδιος είναι παρών από το 2002 και έχει

Σπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπηΣπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπη

Ο Σπύρος Σαμούρης, ως δημοτικός σύμβουλος – πλέον- με την Δημοτική Συμπολιτεία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μίλησε για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών που είναι ακόμα

Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»

O πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επισημαίνοντας ότι εδώ και 4 μήνες παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές. Ο πρόεδρος αναφερόμενος σε