Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής  Δρακουλόγκωνας μετά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στον κο  Στάυρο Τραυλό.

Ο κος Δρακουλόγκωνας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του υπογραμμίζοντας ότι έγιναν πράγματα, αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και πολλά περισσότερα. «Προσπάθησα για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως με τα χρήματα που λάμβανε η Κεφαλονιά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν ήταν ότι καλύτερο.

Σε ένα κομμάτι της συζήτησης αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας φοιτητικής  εστίας. Στο μεγάλο αυτό πρόβλημα στέγασης φοιτητών, ο κος Δρακουλόγκωνας πρότεινε να φτιαχτεί μια εστία που να μπορεί να στεγάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών, καθώς οι φοιτητές είτε δεν βρίσκουν σπίτι είτε πρέπει να το εγκαταλείπουν πριν τον Ιούνιο, δηλαδή πριν από την εξεταστική περίοδο.

Στο τέλος της κουβέντας μίλησε και για τον νέο Δήμο Σάμης, και ανέφερε πως οι νέοι δήμοι αποτελούν πρόκληση για όσους έχουν αναλάβει την διαχείριση τους.

Ακούστε όσα είπε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας στον Δημήτρη Αλοϊζο

Related Post

Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μίλησε για την «Συμφωνία των Πρεσπών» και αποκάλυψε ότι το κόμμα του δέχτηκε

Γεράσιμος Μπεριάτος: Υπάρχουν ανάγκες και πρέπει να τις αφουγκραστούμεΓεράσιμος Μπεριάτος: Υπάρχουν ανάγκες και πρέπει να τις αφουγκραστούμε

Ο Γεράσιμος Μπεριάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τις καταδύσεις (έχοντας άμεση επαφή με τον τουρίστα) που όμως έχει σπουδάσει επικοινωνία και

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του επιμελητηρίου, κος Σταύρος Σπαθής. Ο κος Σπαθής κλήθηκε αρχικά να απαντήσει για το μεταφορικό ισοδύναμο και