Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής  Δρακουλόγκωνας μετά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στον κο  Στάυρο Τραυλό.

Ο κος Δρακουλόγκωνας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του υπογραμμίζοντας ότι έγιναν πράγματα, αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και πολλά περισσότερα. «Προσπάθησα για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως με τα χρήματα που λάμβανε η Κεφαλονιά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν ήταν ότι καλύτερο.

Σε ένα κομμάτι της συζήτησης αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας φοιτητικής  εστίας. Στο μεγάλο αυτό πρόβλημα στέγασης φοιτητών, ο κος Δρακουλόγκωνας πρότεινε να φτιαχτεί μια εστία που να μπορεί να στεγάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών, καθώς οι φοιτητές είτε δεν βρίσκουν σπίτι είτε πρέπει να το εγκαταλείπουν πριν τον Ιούνιο, δηλαδή πριν από την εξεταστική περίοδο.

Στο τέλος της κουβέντας μίλησε και για τον νέο Δήμο Σάμης, και ανέφερε πως οι νέοι δήμοι αποτελούν πρόκληση για όσους έχουν αναλάβει την διαχείριση τους.

Ακούστε όσα είπε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας στον Δημήτρη Αλοϊζο

Related Post

Στάθης Τσελέντης: «Προσπαθούμε ακόμα να επουλώσουμε τις πληγές μας»Στάθης Τσελέντης: «Προσπαθούμε ακόμα να επουλώσουμε τις πληγές μας»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο Φισκάρδο, μια ανάσα πριν την έναρξη της

Γεράσιμος Τιμοθέατος: «Καλύτερο το φετινό Καλοκαίρι – Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βοηθήσει»Γεράσιμος Τιμοθέατος: «Καλύτερο το φετινό Καλοκαίρι – Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βοηθήσει»

O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γεράσιμος Τιμοθέατος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πορεία που αναμένεται να έχει

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ. Ο κος Γαβριελάτος