Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη» post thumbnail image

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην Σκάλα, για τις συνδέσεις που πρέπει να γίνουν από όλους με τον βιολογικό. Εξήγησε ότι όποιος δεν συνδεθεί, ενδεχομένως να δεχθεί πρόστιμο από την πολεοδομία, καθώς η μη σύνδεση αποτελεί πολεοδομική παράβαση.

Ο κος Σπαθής ανέφερε – κάτι  που προκαλεί έκπληξη- ότι υπάρχουν χρέη στην ΔΕΥΑΚ 7 εκατομμύρια ευρώ, από ανεξόφλητους λογαριασμούς. «Πήραμε απόφαση να υπάρξει ρύθμιση για όσους δεν μπορούν να το αποπληρώσουν το νερό. Να το κάνουν με 50 δόσεις. Αλλιώς μετά θα κόψουμε την παροχή» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και μάλιστα κατάλαβε ότι οι άνθρωποι στην Σκάλα δέχτηκαν και συμφώνησαν.

Σχετικά με τις συνδέσεις στην Σκάλα, ο κος Σπαθής επισήμανε ότι πρέπει όλοι να συνδεθούν με τον βιολογικό μέχρι το τέλος του Μαρτίου, καθώς πέρα από το πρόστιμο, οι λογαριασμοί θα έχουν πάνω το τέλος της αποχέτευσης.

Τέλος, υπήρξε και ενημέρωση για τον βιολογικό Αργοστολίου. Ο κος Σπαθής υπογράμμισε πως γίνονται έργα και ήδη ήρθε και ένα εξάρτημα αναγκαίο. «Φέτος δεν θα έχουμε τα περσινά προβλήματα» κατέληξε.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Related Post

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η

Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» με αφορμή την ανακοίνωση του για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Καλούμαστε να δείξουμε

Τάσος Τζωρτζάτος: «Θα καθορίσουμε τα νέα μας διοικητικά όρια και θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν»Τάσος Τζωρτζάτος: «Θα καθορίσουμε τα νέα μας διοικητικά όρια και θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν»

O πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Διλινάτων Τάσος Τζωρτζάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τα ανταποδοτικά, που λαμβάνουν οι κοινότητες