Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης.

Στολισμός

Με την πόλη ήδη να «έχει φορέσει τα γιορτινά της», ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο στολισμός φέτος έγινε με μεγάλη προσπάθεια και θα γίνουν ακόμα περισσότερα. «Πέρυσι μπορεί να έγιναν κάποια πράγματα λάθος και μας κατηγόρησαν λες και ήταν το πιο σοβαρό θέμα. Επισκευάσαμε ότι βρήκαμε από στολίδια, τα οποία ήταν πεταμένα σε αποθήκες. Αυτό που θέλουμε είναι όταν βγει ο κόσμος να δει κάτι και να δώσουμε λίγη χαρά» ήταν τα λόγια του για τον στολισμό.

Αναβάθμιση ΧΥΤΥ

Ο κος Σαμούρης αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε με το θέμα της δημοπράτησης της μελέτης για την διαχείριση αποβλήτων από την περιφέρεια και όχι από τον δήμο και κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι δεν είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες το 2017. Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Ο τέως Δήμαρχος ψεύδεται με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του. Εμείς από την στιγμή που αναλάβαμε συντάξαμε νέα μελέτη για την αναβάθμιση του ΧΥΤΥ. Από το 2017 είχαν δική τους μελέτη και δεν έκαναν τίποτα». Αναφερόμενος και στην Περιφερειάρχη ο κος Σαμούρης δήλωσε: «Δεν ξέρω γιατί η Περιφερειάρχης  θέλει να πάρει την μελέτη και να την δημοπρατήσει. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι, αυτοί που έφτιαξαν την μελέτη να την δημοπρατήσουν».

Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου

Ο αντιδήμαρχος εξέφρασε και την άποψή του για το Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου αλλά και για την δωρεά της οικογένειας την οποία χαρακτήρισε τεράστια κληρονομιά. Απαντώντας σε όσα ακούγονται για την μη ύπαρξη μελετών και χρηματοδοτήσεων τόνισε τα εξής: «Αυτά που λένε είναι της πλάκας. Το μόνο που θέλουν είναι να μην κάνει έργο η Δημοτική Αρχή. Μας δίνουν μια τεράστια κληρονομιά και υπάρχουν κάποιοι που δεν την θέλουν». Παράλληλα, υποστήριξε ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν άφησε πίσω της τίποτα και την χαρακτήρισε αναποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα.

Για μια ακόμα φορά ο κος Σαμούρης παρακάλεσε τον κόσμο να μην πετάει από ‘δω και από ‘κει στρώματα και κλαδιά και να επικοινωνεί με τον δήμο. Επίσης, επισήμανε ότι όλοι δουλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για μια καθαρή και όμορφη πόλη και ο κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα.

Related Post

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Ο Αντώνης Λουβερδής από την «Δημοτική Συμπολιτεία», ο Σάββας Σαββαόγλου από την «Ισχυρή

Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αργοστολίου, Νίκος Φραντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σχολιάζοντας  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα μέτρα που ελήφθησαν κατά την καραντίνα

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει εμπόρους και καταναλωτές για το «ηλεκτρονικό ράφι»  προϊόντων και υπηρεσιών. (δείτε την