Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5

Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5

Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5 post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κίνηση Πολιτών: Κεφαλονιά νησί για όλους»,  Αλέξανδρος Παντελειός βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Η κουβέντα ξεκίνησε με λίγα λόγια για το σπάσιμο των δήμων. Ο κος Παντελείος υποστήριξε πως ακόμα και διασπασμένοι οι δήμοι πρέπει να ακολουθούν μια κοινή πορεία και να συνεργάζονται σε διάφορα θέματα, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός κ.α.

Επισήμανε εκ νέου ότι η κίνηση δεν έχει «κομματικούς χρωματισμούς». Όπως τόνισε: « όλοι έχουν κομματική ταυτότητα αλλά όχι μέσα στην παράταξη». Ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε κουβέντα με τον Μάκη Φόρτε για να ηγηθεί αυτής της κίνησης.

Ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα για την κίνηση είναι η εξόρυξη υδρογονανθράκων. Ο κος Παντελειός είπε πως η εξόρυξη θα βλάψει τον τουρισμό και όχι μόνο. Υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν ότι πολλά μπορούν να συμβούν και τα οποία θα βλάψουν το κοινό σύνολο, ενώ το οικονομικό όφελος θα είναι μικρό. Μίλησε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συγκεκριμένα για τις ανεμογεννήτριες, όπου είναι καλύτερες από κάθε εξόρυξη, όμως με μέτρο.

Στην κουβέντα ο επικεφαλής  της παράταξης ανέφερε αρκετές φορές ότι αν η παράταξή του εκλεγεί, θα φροντίσουν ώστε όλα να γίνονται με διαφάνεια και επιπλέον ο κόσμος να είναι σε άμεση επαφή με την νέα δημοτική αρχή.

Related Post

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν. «Είμαστε σε ανησυχία,

Ευάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάειΕυάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάει

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της παραίτησης του Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Ευάγγελου Γιαννάτου και της Νεφρολόγου Α’ Βασιλικής Κοκκίνου, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, την ώρα που έχει

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Την απογοήτευσή του αλλά και την οργή του θέλησε να εκφράσει ένας κάτοικος των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι που μετά από 5 χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό. Ο Κυριάκος