Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5

Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5

Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5 post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κίνηση Πολιτών: Κεφαλονιά νησί για όλους»,  Αλέξανδρος Παντελειός βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Η κουβέντα ξεκίνησε με λίγα λόγια για το σπάσιμο των δήμων. Ο κος Παντελείος υποστήριξε πως ακόμα και διασπασμένοι οι δήμοι πρέπει να ακολουθούν μια κοινή πορεία και να συνεργάζονται σε διάφορα θέματα, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός κ.α.

Επισήμανε εκ νέου ότι η κίνηση δεν έχει «κομματικούς χρωματισμούς». Όπως τόνισε: « όλοι έχουν κομματική ταυτότητα αλλά όχι μέσα στην παράταξη». Ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε κουβέντα με τον Μάκη Φόρτε για να ηγηθεί αυτής της κίνησης.

Ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα για την κίνηση είναι η εξόρυξη υδρογονανθράκων. Ο κος Παντελειός είπε πως η εξόρυξη θα βλάψει τον τουρισμό και όχι μόνο. Υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν ότι πολλά μπορούν να συμβούν και τα οποία θα βλάψουν το κοινό σύνολο, ενώ το οικονομικό όφελος θα είναι μικρό. Μίλησε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συγκεκριμένα για τις ανεμογεννήτριες, όπου είναι καλύτερες από κάθε εξόρυξη, όμως με μέτρο.

Στην κουβέντα ο επικεφαλής  της παράταξης ανέφερε αρκετές φορές ότι αν η παράταξή του εκλεγεί, θα φροντίσουν ώστε όλα να γίνονται με διαφάνεια και επιπλέον ο κόσμος να είναι σε άμεση επαφή με την νέα δημοτική αρχή.

Related Post

Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»

O πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επισημαίνοντας ότι εδώ και 4 μήνες παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές. Ο πρόεδρος αναφερόμενος σε

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσίαΟ πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτα, Νίκος Φωκάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και μίλησε για την πολύ σημαντική και ωραία κίνηση του συλλόγου: Την αιμοδοσία. Ο κος

Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς. Τα λιμάνια της Κεφαλονιάς το μεγάλο θέμα της συνέντευξης.