Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5

Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5

Ο Αλέξανδρος Παντελειός στον COSMOS 96,5 post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κίνηση Πολιτών: Κεφαλονιά νησί για όλους»,  Αλέξανδρος Παντελειός βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Η κουβέντα ξεκίνησε με λίγα λόγια για το σπάσιμο των δήμων. Ο κος Παντελείος υποστήριξε πως ακόμα και διασπασμένοι οι δήμοι πρέπει να ακολουθούν μια κοινή πορεία και να συνεργάζονται σε διάφορα θέματα, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός κ.α.

Επισήμανε εκ νέου ότι η κίνηση δεν έχει «κομματικούς χρωματισμούς». Όπως τόνισε: « όλοι έχουν κομματική ταυτότητα αλλά όχι μέσα στην παράταξη». Ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε κουβέντα με τον Μάκη Φόρτε για να ηγηθεί αυτής της κίνησης.

Ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα για την κίνηση είναι η εξόρυξη υδρογονανθράκων. Ο κος Παντελειός είπε πως η εξόρυξη θα βλάψει τον τουρισμό και όχι μόνο. Υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν ότι πολλά μπορούν να συμβούν και τα οποία θα βλάψουν το κοινό σύνολο, ενώ το οικονομικό όφελος θα είναι μικρό. Μίλησε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συγκεκριμένα για τις ανεμογεννήτριες, όπου είναι καλύτερες από κάθε εξόρυξη, όμως με μέτρο.

Στην κουβέντα ο επικεφαλής  της παράταξης ανέφερε αρκετές φορές ότι αν η παράταξή του εκλεγεί, θα φροντίσουν ώστε όλα να γίνονται με διαφάνεια και επιπλέον ο κόσμος να είναι σε άμεση επαφή με την νέα δημοτική αρχή.

Related Post

Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»

Ο νοσοκομειακός γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου  «Στα Υπόγεια είναι  η Θέα», με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε μια μέρα νωρίτερα ο βουλευτής Παναγής Καππάτος. Ο

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς. Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνταιΠαναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».