Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας» post thumbnail image

Η καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Students World Στάμω Γαλιατσάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο της που δημοσιεύθηκε σε αρκετά sites και στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά για το πόσο έχει αλλάξει η διδασκαλία αλλά και το πόσα προβλήματα δημιουργεί η απόσταση.

«Η κατάσταση θέλει προσοχή και αντοχή. Όλα όσα γράφω είναι από προσωπική μου εμπειρία» ανέφερε η κα Γαλιατσάτου και συνέχισε υπερτονίζοντας πόσο προσεκτικά είναι τα παιδιά με τους κανόνες ασφαλείας : «Μου έχει κάνει εντύπωση πόσο τυπικά είναι τα παιδιά ειδικά τα μικρά. Σε αυτή την φάση τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι». Η κα Γαλιατσάτου πρόσθεσε στην παραπάνω αναφορά ότι τα παιδιά δεν διδάσκουν μόνο τους μεγάλους σχετικά με την τήρηση στους κανόνες ασφάλειας, αλλά και στο τεχνικό κομμάτι της τηλεκπαίδευσης .

Η καλεσμένη σχολίασε το γεγονός ότι αρκετοί εκπαιδευτικοί δεν έχουν την κατάρτιση που χρειάζεται για να διδάσκουν μέσω υπολογιστή και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να λάβει μέτρα ώστε να μπορούν να καταρτιστούν όλοι και να μην υπάρχουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί αυτή την στιγμή. «Είναι τελείως διαφορετικά να είσαι πίσω από μια οθόνη. Είναι πιο δύσκολο και θέλει πειθαρχία. Είναι απόμακρο όλο αυτό, αλλά ήταν επιβεβλημένο» υπογράμμισε .

Η κα Γαλιατσάτου κλήθηκε να απαντήσει και δώσει την άποψή της σχετικά με το γεγονός ότι τα δημοτικά σχολεία λειτουργούν αλλά τα φροντιστήρια – για αυτές τις ηλικίες- δεν επιτρέπεται να λειτουργούν. «Θα το προχωρήσετε έτσι. Αυτό μου απάντησαν όσες φορές και να ρώτησα. Υπάρχει εγκύκλιος μου είπαν» απάντησε.  

Related Post

Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο Γεράσιμος Τζαμαρίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία». Ο Γεράσιμος Τζαμαρίας είναι ένας ακόμα νέος υποψήφιος, που εκτιμά πως ο συνδυασμός του

Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επίτιμός πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, με αφορμή το κλείσιμο των συνόρων για τους Σέρβους τουρίστες και για να

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά» Ο πρόεδρος της εταιρείας Hellenic Seaplanes, Νίκος Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»,