Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου post thumbnail image

Στον Δημήτρη Αλοΐζο και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο κος Γαλιατσάτος βρέθηκε στην Ζάκυνθο για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, για την «υποτιθέμενη αγοραπωλησία» όπως την χαρακτήρισε 15 χιλιάδων στρεμμάτων πάνω από το Ναυάγιο. «Είναι ένα καταχρηστικό συμβόλαιο με ψευδή στοιχεία, παραβιάσεις, ιδιοκτησίες της εκκλησίας και του δήμου και υφαρπαγή περιουσιών. Θα ανατραπεί» ανέφερε σχετικά.

Σε ότι αφορά την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής που συνδέει τα νησιά του Ιονίου, ο κος Γαλιατσάτος είπε ότι αυτό ήταν επόμενο να γίνει από την στιγμή που μειώθηκε ο προϋπολογισμός του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. «Τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η συνοχή των νησιών και η τουριστική οικονομία» τόνισε και αναρωτήθηκε αν το γνώριζε αυτό ο κος Κεφαλογιάννης που πριν 3 μέρες ήταν στο νησί μας και που είναι και ο αρμόδιος υφυπουργός.

Ο κος Γαλιατσάτος έθεσε και άλλα θέματα- ερωτήσεις προς την περιφερειάρχη, όπως το μεταφορικό ισοδύναμο που όπως αποκάλυψε κανείς δεν εισπράττει  την επιστροφή κάτι που είναι πολύ σοβαρό για τις επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα ζήτησε να γίνει γνωστό γιατί καθυστερεί τόσο η έγκριση της διαπραγμάτευσης για την μεταφορά μαθητών σε σχολεία.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή τον αναπτυξιακό νόμο και το τι μπορεί να κερδίσει ο ντόπιος

Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, τον τουρισμό  και το νοσοκομείο. Επίσκεψη Σοφίας Ζαχαράκη «Είναι μεγάλο γεγονός να

Γιώργος Κατσιβέλης: «Σήμερα, το αργότερο αύριο θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των καθαριστριών οι μισθοί»Γιώργος Κατσιβέλης: «Σήμερα, το αργότερο αύριο θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των καθαριστριών οι μισθοί»

Ο δήμαρχος Ληξουρίου και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Γιώργος Κατσιβέλης, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πολύ σοβαρό θέμα της