Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ

Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ

Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ post thumbnail image

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» που μεταδόθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου είχε κεντρικό της θέμα την μεταφορά του εξοπλισμού της ΜΕΘ, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς στο Νοσοκομείο του Ρίου που αποτελεί και νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα κορωνοϊού.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικά, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το θέμα, η πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Βάσω Βουτσινά, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο τέως δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Από τις δηλώσεις του φάνηκε ότι όλοι κινούνται στην ίδια γραμμή και αναγνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια ΜΕΘ στο νοσοκομείο.

Βάσω Βουτσινά: «Η Κεφαλονιά μονίμως απογυμνώνεται από υπηρεσίες και αγαθά. Η ΜΕΘ ήταν από δωρεά και αυτή η περίοδος ήταν μια ευκαιρία για να λειτουργήσει».

Γιάννης Κουρούκλης: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί ο εξοπλισμός σε νοσοκομεία αναφοράς, αλλά επιτακτική ανάγκη είναι να λειτουργήσει και εδώ».

Παναγής Καππάτος: «Υπάρχει εθνική ανάγκη να μεταφερθούν οι εντατικές στα νοσοκομεία αναφοράς. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για επίταξη εξοπλισμού όλων των ΜΕΘ που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η διάθεση των μηχανημάτων είναι προσωρινή».

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Είναι λάθος να φύγουν τα μηχανήματα. Θα πρέπει να στελεχωθεί εδώ η ΜΕΘ. Θα συμβεί ότι συνέβη με τα ασθενοφόρα».

Αλέξανδρος Παρίσης: «Εάν φύγει η μονάδα δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Πρέπει να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις των ειδικών και των κυβερνόντων».

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει μια πρώτη εικόνα για το πώς θα κινηθεί φέτος

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και τ. Γενικός Γραμματέας Νεας Γενιάς (Νέα Δημοκρατία) Παναγιώτης (Πάνος) Κανελοπουλος.

Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Ο κος Τραυλός απάντησε σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.