Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» post thumbnail image

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας Αλέξανδρος Αλεξάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές για τη νέα δράση την δράση «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» ανέφερε ο κος Αλεξάκης και επιχείρησε να εξηγήσει ακόμα περισσότερα τονίζοντας τα εξής: «Πρόκειται για μια μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, η οποία θα είναι ίση με το 50% των εσόδων του 2019, αλλά δεν θα ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ».

Ο κος Αλεξάκης εξήγησε ότι η συγκεκριμένη  πρόσκληση για την επιχορήγηση θα είχε δημοσιευτεί αρκετό καιρό νωρίτερα, αν δεν υπήρχαν κάποια προβλήματα στην έγκρισή της. Παράλληλα, επισήμανε ότι στην πρώτη φάση θα δοθούν συνολικά 14 εκατομμύρια ευρώ και αν χρειαστεί θα διατεθούν και άλλα 6.

Ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε, ότι την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η πρόσκληση και μέχρι τις 8 Οκτωβρίου όσοι θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν μαζέψει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Επισήμανε τέλος, ότι η ενίσχυση αφορά όλες τις επιχειρήσεις.

Related Post

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε δημοτικά σχολεία. Ο κος Κοκκόσης αφού επισήμανε ότι οι δάσκαλοι

Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, για να ενημερώσει για τις κινήσεις που σχεδιάζει να κάνει από εδώ και

Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

O Μάκης Φόρτες, ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, σε μια συνέντευξη με πολλά θέματα αλλά κυριότερο το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”.