Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει εμπόρους και καταναλωτές για το «ηλεκτρονικό ράφι»  προϊόντων και υπηρεσιών. (δείτε την ανακοίνωση εδώ)

Το επιμελητήριο εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τους επαγγελματίες να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου και πατώντας στο εικονίδιο direct market να κάνουν την εγγραφή τους. Ο κος Σπαθής επισήμανε πως: «Δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλά από ίντερνετ. Οι επαγγελματίες εύκολα και άνετα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα που τους δίνει το επιμελητήριο». Μάλιστα υπογράμμισε πως μετά από την πολύ απλή αυτή διαδικασία, θα πρέπει να βάλουν ένα χαρτί στην πόρτα τους, για να ενημερώνεται ο κόσμος ότι το κατάστημα δέχεται παραγγελίες ηλεκτρονικά.

«Εμείς θέλουμε να είναι όλα τα μαγαζιά ανοιχτά και να μπορούν να δέχονται παραγγελίες» ανέφερε ο πρόεδρος και συμπλήρωσε πως ήδη σε όλη την Ελλάδα γίνονται αγορές μέσω διαδικτύου. Προέτρεψε επίσης τον κόσμο να επιλέξει αυτόν τον τρόπο αγορών, καθώς ο υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι το e- shopping ήρθε για να μείνει.

Ο κος Σπαθής τέλος, έκανε ένα σύντομο σχόλιο αναφορικά με την είδηση εγκατάστασης των νέων ανεμογεννητριών στον Ξερακιά. «Ναι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με τήρηση κανόνων και μετά από μελέτες» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ επανέλαβε ότι όλες οι αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα προήλθαν λόγω του ότι οι ανεμογεννήτριες ήρθαν αρχικά, λίγες μέρες μετά τον ΙΑΝΟ.

Related Post

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμεΘεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε

Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και υποψήφιος ξανά για τον περιφερειακό θώκο  Θεόδωρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Επειδή ο χρόνος που είχε στην διάθεσή του δεν

Βαγγέλης Ευαγγελάτος: Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, θα πάει μπροστά το νησί!Βαγγέλης Ευαγγελάτος: Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, θα πάει μπροστά το νησί!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο παιδίατρος Βαγγέλης Ευαγγελάτος, με άλλη ιδιότητα όμως, αυτή του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά.

Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μιχάλης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» εν’ όψει του δεύτερου lockdown, το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση