Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα!

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα!

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, σαν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για μια συζήτηση!

Ανήμερα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ιθάκη (21/8/2018), τι καλύτερο από το να αναλυθεί η επικαιρότητα.

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος γνώστης των πολιτικών αλλά και οικονομικών εξήγησε το τι μπορεί να σημαίνει η “έξοδος από τα μημόνια”!

Επίσης ο καλεσμένος απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Ακούστε τον κο Κωνσταντάτο:

 

Related Post

Ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης απαντά για τις απευθείας αναθέσεις και τα χρέη προς την ΚΕΔΗΚΕΟ δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης απαντά για τις απευθείας αναθέσεις και τα χρέη προς την ΚΕΔΗΚΕ

Ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαντήσεις του σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις που του καταλογίζει η αντιπολίτευση. Αναφερόμενος

Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρκάτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να περιγράψει την επιδημιολογική κατάσταση στα σχολεία της Κεφαλονιάς. «Προσπαθούμε. Τα πράγματα είναι

Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς. Τα λιμάνια της Κεφαλονιάς το μεγάλο θέμα της συνέντευξης.