Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπυρονικόλας Σολωμός: Ο Ζαπάντης ψεύδεται – Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες

Σπυρονικόλας Σολωμός: Ο Ζαπάντης ψεύδεται – Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες

Σπυρονικόλας Σολωμός: Ο Ζαπάντης ψεύδεται – Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες post thumbnail image

Απάντηση στο κείμενο- καταγγελία, θέλησε να δώσει ο α/δήμαρχος Ελειού- Πρόννων, Σπυρονικόλας Σολωμός.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς, ο α/δήμαρχος Ελειού- Πρόννων, Σπυρονικόλας Σολωμός, θέλοντας να δώσει τη δική του απάντηση στο κείμενο του πρώην δημάρχου Ελειού – Πρόννων Ανδρέα Ζαπάντη ( το κείμενο  εδώ ).

Παραδέχεται ότι υπάρχουν προβλήματα και πως έχει μόνο τέσσερις εργάτες αλλά τονίζει ότι οι φωτογραφίες και όσα γράφονται είναι ψέματα.

Ακούστε τον κο Σολωμό:

Related Post

Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την δημοσίευση των δασικών χαρτών, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο κος Τραυλός αναφορικά με το θέμα

Δημήτρης Μαρκάτος: «Όλα έγιναν όπως έπρεπε – Είμαστε πανέτοιμοι και για την επόμενη εβδομάδα»Δημήτρης Μαρκάτος: «Όλα έγιναν όπως έπρεπε – Είμαστε πανέτοιμοι και για την επόμενη εβδομάδα»

Ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δημήτρης Μαρκάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει μια πρώτη εικόνα για την επανέναρξη των σχολείων. Όπως ανέφερε ο κος

Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του επιμελητηρίου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με τον Δημήτρη Αλοϊζο,  φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος