Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα!

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα!

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, σαν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για μια συζήτηση!

Ανήμερα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ιθάκη (21/8/2018), τι καλύτερο από το να αναλυθεί η επικαιρότητα.

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος γνώστης των πολιτικών αλλά και οικονομικών εξήγησε το τι μπορεί να σημαίνει η “έξοδος από τα μημόνια”!

Επίσης ο καλεσμένος απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Ακούστε τον κο Κωνσταντάτο:

 

Related Post

Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε η καθηγήτρια Δήμητρα Κουτσούκη  (από το “εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης/ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ) και μίλησε για  το ΚΩΔΙΚ-ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΊΑ “COLORADD “ το οποίο θα εφαρμοστεί στον Μύρτο. «Αυτή

Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το νοσοκομείο και ειδικά το παθολογικό τμήμα, μετά