Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυση

Κώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυση

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κώστας Γρηγορόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η θέα”.

“Μεγάλες ελλέιψεις που διατρανώνονται κάθε καλοκαίρι” ήταν τα αρχικά του λόγια και συγκεκριμένα τόνισε ότι φέτος το καλοκαίρι λόγω της τουριστικής κίνησης οι ανάγκες θα είνια ιδιαίτερα αυξημένες.

Το προσωπικό στην Κεφαλονιά είναι 110 άτομα, αριθμός που δεν καλύπτει τις ανάγκες, αν και το έργο της αστυνομίας είναι αξιοσέβαστο. Αναφέρθηκε στους δόκιμους, αλλά επισήμανε ότι είναι μια περιστασιακή λύση, καθώς μόλις τελειώσει η “πρακτική ” τους φέυγουν.

Ανέφερε και κάτι… απίστευτο. Ότι οι αστυνομικοί σταθμοί από Αγ. Ευφημία μέχρι Πόρο απαρυθμούν μόλις 11 άτομα.

Related Post

Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»

Ο παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Γιώργος Χριστοδουλάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής του για να μιλήσει για αυτήν, αλλά και για

Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Άγγελος Γαλιατσάτος, σε μια πρώτη συνέντευξη, σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο. Η