Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική Αρχή

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική Αρχή

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική Αρχή post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Γιώργος Τσιλιμιδός.

Λόγω της επικαιρότητας ο κος Τσιλιμιδός αναφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο και στα θέματα που προέκυψαν στην ΜΤΝ και τόνισε ότι το Υπουργείο Υγείας θα έπρεπε να έχει λύσει αυτά τα προβλήματα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα και κανένας γιατρός δεν έρχεται στην Κεφαλονιά.

Μίλησε για την περιοχή της Λάσσης και τα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και τόσο καιρό και έχουν σχέση με το ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής που αν γινόταν η επικαιροποίησή του θα έλυνε προβλήματα, κάτι όμως που έπρεπε να είχε  γίνει από το 2014 και να έχει τελειώσει.

Το κομμάτι της καθημερινότητας με το πάρκινγκ, τους παραμελημένους χώρους και το λιμάνι ήταν θέματα τα οποία έθιξε ο κος Τσιλιμιδός και έδωσε και τις εξηγήσεις του για το πώς θα μπορούσε να ενεργήσει η παράταξή του, μιλώντας για επικαιροποιήσεις μελετών και προγραμματισμός εξ αρχής.

Ο κος Τσιλιμιδός καθ’ όλη την διάρκεια της συζήτησης έριχνε τις βολές του προς την δημοτική αρχή και τέλος ανέφερε ότι ο πολίτης χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα το αγκαλιάσει  και θα τον βοηθήσει στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξηλώθηκε

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε

Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ο κος Ευστράτιος Σιφνάκης, γενικός γιατρός, επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Σάμης μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για την δύσκολή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή