Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική Αρχή

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική Αρχή

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική Αρχή post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Γιώργος Τσιλιμιδός.

Λόγω της επικαιρότητας ο κος Τσιλιμιδός αναφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο και στα θέματα που προέκυψαν στην ΜΤΝ και τόνισε ότι το Υπουργείο Υγείας θα έπρεπε να έχει λύσει αυτά τα προβλήματα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα και κανένας γιατρός δεν έρχεται στην Κεφαλονιά.

Μίλησε για την περιοχή της Λάσσης και τα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και τόσο καιρό και έχουν σχέση με το ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής που αν γινόταν η επικαιροποίησή του θα έλυνε προβλήματα, κάτι όμως που έπρεπε να είχε  γίνει από το 2014 και να έχει τελειώσει.

Το κομμάτι της καθημερινότητας με το πάρκινγκ, τους παραμελημένους χώρους και το λιμάνι ήταν θέματα τα οποία έθιξε ο κος Τσιλιμιδός και έδωσε και τις εξηγήσεις του για το πώς θα μπορούσε να ενεργήσει η παράταξή του, μιλώντας για επικαιροποιήσεις μελετών και προγραμματισμός εξ αρχής.

Ο κος Τσιλιμιδός καθ’ όλη την διάρκεια της συζήτησης έριχνε τις βολές του προς την δημοτική αρχή και τέλος ανέφερε ότι ο πολίτης χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα το αγκαλιάσει  και θα τον βοηθήσει στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την Κεφαλονιά

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη του στις εκλογές έδωσε  ο νέος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Εμφανώς χαρούμενος που κατάφερε να αναδειχθεί Δήμαρχος, αλλά και αγχωμένος καθώς γνωρίζει ότι

Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η Ασπασία Βασιλατου, μέλος του ΝΤΟΡΙΣ  και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  σε σχέση με τα αδέσποτα αλλά  και την

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους).