Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού» post thumbnail image

Με την ιδιότητα της τοπικής συμβούλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» η κα Στάμω Γαλιατσάτου, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αργοστολίου για την μεγάλη του προσφορά στην περιοχή των Ομαλών.

«Η Δημοτική Συμπολιτεία, έσκυψε πάνω από το πρόβλημα της ύδρευσης του χωριού. Ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο προσωπικά, που έβαλε τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα του χωριού» υπογράμμισε η κα Γαλιατσάτου, επισημαίνοντας ότι με την γεώτρηση στην περιοχή «Λάμπη» θα λυθούν πολλά προβλήματα καθώς η περιοχή είναι αγροτική και το νερό χρειάζεται, αλλά και το πρόβλημα της ύδρευσης στο πάνω μέρος του χωριού, που πάντα είχε μειωμένη έως καθόλου πίεση.

Η τοπική σύμβουλος, αναφέρθηκε και στον δρόμο προς τον Φαγιά, τονίζοντας ότι είναι επίσης ένα μεγάλο έργο το οποίο έχει εγκριθεί και θα δημοπρατηθεί. «Δύο από τα μεγαλύτερα έργα και κανένας τόσα χρόνια δεν έδινε λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Γαλιατσάτου, μίλησε και για την συνεργασία της με τον αντιδήμαρχο της περιοχής επισημαίνοντας  ότι έχουν μια καλή συνεργασία και πορεύονται με κοινό στόχο, το καλό του τόπου.

 

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: Θα ασχοληθούμε με τον άνθρωπο και τα προβλήματά του – Γιώργος Τζωρτζάτος: Έχουμε την γνώση και τη δύναμηΣπύρος Σαμούρης: Θα ασχοληθούμε με τον άνθρωπο και τα προβλήματά του – Γιώργος Τζωρτζάτος: Έχουμε την γνώση και τη δύναμη

Ο Σπύρος Σαμούρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» και ο Γιώργος Τζωρτζάτος υποψήφιος με την «Επόμενη Μέρα» φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Μετά την ανακοίνωσή του ότι τελικά δεν διακόπτεται η επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα- Λευκάδα- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστάΕυάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστά

O Ευάγγελος Ευαγγελάτος (που ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την Δημοτική Συμπολιτεία), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που κάποιος πρέπει να ψηφίσει