Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ληξουρίου  Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  για να ενημερώσει για τις φετινές – διαφορετικές-  καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου.

«Έχουμε έναν καρνάβαλο μασκοφόρο, που με τα δύο του χέρια συνθλίβει τον κορωνοϊό» ανέφερε ο κος Γαλανός εξηγώντας ότι μέσα από αυτό το άρμα περνάει το μήνυμα ότι όλοι θα βγούμε νικητές από την πανδημία.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν διαδικτυακά, αλλά ακόμα και έτσι ο κος Γαλανός υποσχέθηκε ότι θα ανέβει η ψυχολογία μας και θα χαρούμε το φετινό καρναβάλι. «Θα παρουσιάσουμε παλιά καρναβάλια, θα έχουμε θεατρικά, πειράγματα του παρελθόντος, θα γίνουν αναφορές σε μνήμες, παρουσιάσεις και ντοκιμαντέρ με θέμα τα καρναβάλια» επισήμανε και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξει και διαγωνισμός φωτογραφίας, σε τοπία του Ληξουρίου με σκοπό την ανάδειξη των όμορφων τοπίων της περιοχής, με πρωταγωνιστές τους πολίτες ντυμένους καρναβαλικά.

Ο κος Γαλανός παρακάλεσε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον κορωνοϊό, να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και υπογράμμισε ότι και στα σχολεία τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα.

 

Related Post

Ο Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood KefaloniaΟ Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood Kefalonia

Για την ομάδα καθαρισμού δημόσιων χώρων «Save your hood» μίλησε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο συμπολίτης Άγγελος Θεοδωρακάτος, παρουσιάζοντας τις δράσεις της. «Η

Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή αρμοδιότητας του και για το μεγάλο έργο με την εγκατάσταση της

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!

Ο τοπικός σύμβουλος του Πόρου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Οδυσσέας Γαλιατσάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»