Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι η εναλλακτική του πολίτη

Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι η εναλλακτική του πολίτη

Σταύρος Θεοδωράκης:  Το Ποτάμι είναι η εναλλακτική του πολίτη post thumbnail image

Εκτός από περιφερειακές και δημοτικές εκλογές την Κυριακή υπάρχουν και οι ευρωεκλογές και ο Cosmos 96,5 στην προσπάθειά του να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερους υποψηφίους έδωσε φωνή και σε κάποιους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Με τηλεφωνική σύνδεση φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να αναλύσει τις θέσεις του κόμματός του.

Ο κος Θεοδωράκης ξεκίνησε λέγοντας πως το Ποτάμι προσπαθεί να πει κάτι στον κόσμο. «Όλοι είναι απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και εμείς  λέμε όχι και στους παλιούς υπουργούς. Ο κόσμος να  πει ναι σε εμάς, ακόμα και ο Μακρόν ζήτησε την στήριξή μας» ανέφερε και συνέχισε απαριθμώντας πράγματα που μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα μέσω της Ευρώπης.

Πρωτοποριακή είναι και η απόφαση να βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο του ποταμιού 15 νέοι Έλληνες που όμως ζουν σε χώρες της Ευρώπης. Καινοτόμο και δύσκολο εγχείρημα το οποίο όμως θα δώσει μια άλλη ώθηση στα πράγματα.

Σχετικά με το προσφυγικό ο κος Θεοδωράκης επισήμανε πως πρέπει να υπάρχει μια ενιαία πολιτική στο άσυλο και να τηρούν όλα τα κράτη τους κανόνες. «Η Ελλάδα είναι χώρα εισόδου αλλά δεν μπορεί να επωμίζεται όλο το βάρος», κατέληξε.   

Related Post

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμουΒασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», Βασίλης Ρουχωτάς. Ο κος Ρουχωτάς όπως είπε και ο ίδιος είναι παρών από το 2002 και έχει

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοιΗλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση της