Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες post thumbnail image

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να πει δυο πράγματα προεκλογικά και να εκφράσει και την πικρία του για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανέφερε το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι να μην ψηφιστούν άνθρωποι που έχουν καταστρέψει την χώρα. «Ο λαός τους ανέχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Όταν ρωτήθηκε για την Μακεδονία και όλα αυτά που θα ήθελε να πει σε όσους τον ακούν τόνισε, πως εδώ και καιρό όλα τα έχει πει στην βουλή και για την Μακεδονία και για τις κομμένες συντάξεις για όλα επισημαίνοντας ότι όλοι οι διεκδικητές της εξουσίας είναι προδότες. Και τους κατονόμασε «Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες».

Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» ήταν χείμαρρος. Δεν έκρυψε την πικρία του για το ότι κάποιοι από τους βουλευτές του τον πρόδωσαν, τονίζοντας ότι έχει δώσει όλη του την ζωή για το κόμμα και έχει 40 ετών αγώνες.

Σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με το πρώτο κόμμα, απάντησε πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο καθώς τους «χωρίζει μια άβυσσός»  σε διάφορα θέματα. Και κατέληξε, κάνοντας μια πρόβλεψη ότι ο Τσίπρας θα τιμωρηθεί για το Σκοπιανό.

/

Related Post

Αλέξανδρος Παντελειός : Κεφαλονιά: Νησί για όλους σημαίνει για ΟΛΟΥΣΑλέξανδρος Παντελειός : Κεφαλονιά: Νησί για όλους σημαίνει για ΟΛΟΥΣ

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης  Κεφαλονιά: Νησί για όλους και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέξανδρος Παντελειός. Ο κος Παντελειός έκανε μια μικρή αναδρομή στην χθεσινή μέρα,

Ο Γιώργος Αμυράς στον Cosmos 96,5Ο Γιώργος Αμυράς στον Cosmos 96,5

Ο Γιώργος Αμυράς, ο γνωστός βουλευτής του Ποταμιού και δημοσιογράφος, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”. Ζεύγος Αντωνοπούλου- Παπαδημητρίου, Novartis, Μακεδονικό και τουρκική προκλητικότητα τα κύρια σημεία