Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Επιχειρηματίες Λάσσης για το θέμα του βιολογικού- Απάντηση Νίκου Ανουσάκη

Επιχειρηματίες Λάσσης για το θέμα του βιολογικού- Απάντηση Νίκου Ανουσάκη

Επιχειρηματίες Λάσσης για το θέμα του βιολογικού- Απάντηση Νίκου Ανουσάκη post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν εκ νέου οι επιχειρηματίες της Λάσσης που θίγονται από τις οσμές του βιολογικού καθαρισμού. Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», βρέθηκαν οι κύριοι Πεφάνης, Καμπανός, Μελάς για να αναφέρουν ότι όλα όσα είχε πει στην τελευταία συνέντευξή του ο κος Ανουσάκης ήταν ψέματα.

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ενώ ο κος Ανουσάκης είχε πει πως θα ελεγχθούν όλα και πως το πρόβλημα των οσμών θα λυθεί, τελικά δεν έγινε τίποτα. Οι θιγόμενοι μάλιστα επισήμαναν ότι έγιναν δυο έλεγχοι, ένας διοικητικός  και ένας τεχνικός έλεγχος (τεχνική μελέτη). Τόνισαν, ότι λείπουν έγγραφα περιβαλλοντικών όρων και ενώ ο βιολογικός φτιάχτηκε για 19.000 άτομα λειτουργεί για 30.000 χωρίς άδεια.

Μετά την αποχώρηση τους, ζήτησε να κάνει παρέμβαση ο κος Ανουσάκης, ο οποίος θέλησε να εξηγήσει ότι όσα ακούστηκαν δεν είναι βάσιμα καθώς τα θέματα που έχουν προκύψει είναι γραφειοκρατικά και πολύ σύντομα θα λυθούν. Μάλιστα ανέφερε πως οι καλεσμένοι παραπληροφορούν τον κόσμο καθώς δεν γνωρίζουν πως κινούνται οι διαδικασίες. Τέλος τόνισε, πως δεν θα ασχοληθεί άλλο με το συγκεκριμένο θέμα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη

Related Post

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

«Καταπέλτης καταγγελιών» ήταν στην συνέντευξή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία», Σπύρος Κουνάδης. Ο κος Κουνάδης διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και έχει γνώση σχετικά με τα

Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Παρίσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν (καθώς κατήλθε στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό της

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και