Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή post thumbnail image

Εκπομπή για τα πολιτιστικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 με αφορμή μια πολύ ωραία εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο παραθαλάσσιο πλακόστρωτο μπροστά από την είσοδο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στον Κούταβο.

Οι κύριοι Βασίλης Πολίτης και Κώστας Μαρκάτος φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους , η δημοτική κίνηση « Ο Φάρος», διοργανώνει αυτή την εκδήλωση.

Βασικός σκοπός είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και της μουσικής. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα αυτά και όσοι βρεθούν εκεί θα μπορέσουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό και να αγαπήσουν είτε τον αθλητισμό είτε την μουσική. Μια ακόμα επιδίωξη είναι τα παιδιά να ασχοληθούν με κάτι και να γίνουν πιο δραστήρια και να  μην απορροφώνται από την τεχνολογία.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχει η ανακοίνωση- κάλεσμα για την εκδήλωση: http://www.inkefalonia.gr/koinonia/74770-faros-anoixti-ekdilosi-ston-koytavo-gia-ton-koytavo

Ακούστε την συνέντευξη που παραχώρησαν οι καλεσμένοι.

Related Post

Σπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριοΣπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου (Ιόνιος Συμμαχία). Ο κος Σπύρου πάντα δραστήριος, ανέφερε πως έχει περπατήσει τα νησιά

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την