Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή post thumbnail image

Εκπομπή για τα πολιτιστικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 με αφορμή μια πολύ ωραία εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο παραθαλάσσιο πλακόστρωτο μπροστά από την είσοδο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στον Κούταβο.

Οι κύριοι Βασίλης Πολίτης και Κώστας Μαρκάτος φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους , η δημοτική κίνηση « Ο Φάρος», διοργανώνει αυτή την εκδήλωση.

Βασικός σκοπός είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και της μουσικής. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα αυτά και όσοι βρεθούν εκεί θα μπορέσουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό και να αγαπήσουν είτε τον αθλητισμό είτε την μουσική. Μια ακόμα επιδίωξη είναι τα παιδιά να ασχοληθούν με κάτι και να γίνουν πιο δραστήρια και να  μην απορροφώνται από την τεχνολογία.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχει η ανακοίνωση- κάλεσμα για την εκδήλωση: http://www.inkefalonia.gr/koinonia/74770-faros-anoixti-ekdilosi-ston-koytavo-gia-ton-koytavo

Ακούστε την συνέντευξη που παραχώρησαν οι καλεσμένοι.

Related Post

«Η Αγία Ευφημία τείνει να διαγραφεί από τον τουριστικό χάρτη»«Η Αγία Ευφημία τείνει να διαγραφεί από τον τουριστικό χάρτη»

Η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης  Αφροδίτη Ανδρικοπούλου, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Ευφημία αλλά και σε άλλες δημοφιλείς

Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»

O Κεφαλονίτης τραγουδιστής Άγγελος Ανδρεάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και παρουσίασε την νέα του δισκογραφική δουλειά με μελοποιημένα ποιήματα του σπουδαίου Ανδρέα Λασκαράτου. Ο Άγγελος Ανδρεάτος μετά από την σπουδαία

Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εξελίξεις στον ΦΟΔΣΑ αλλά και το νέο μηχάνημα- τεμαχιστή  που απέκτησε ο δήμος.