Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καθώς και θεμάτων Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Μινέτος, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης των αλλοδαπών, στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Ληξουρίου.

Ο κος Μινέτος  περιέγραψε το πώς ειδοποιήθηκε το λιμενικό και εν συνεχεία τι έπρεπε να γίνει από πλευράς Δήμου. Παράλληλα, επισήμανε πως τελικά οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της Αγίας Πελαγίας, καθώς είναι ο μόνος χώρος που υπάρχει προκειμένου να φιλοξενηθούν και επειδή ο Δήμος Ληξουρίου (που είναι και ο Δήμος όπου θα έπρεπε να φιλοξενηθούν), δεν έχει τις κατάλληλες δομές.

«Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί με το σωστό τρόπο» τόνισε ο κος Μινέτος, συμπληρώνοντας ότι ήδη έχει κάνει αυτοψία στο σημείο και θα γίνουν και μελέτες.

Ρωτήθηκε και για τις πυρκαγιές του Σαββάτου και επισήμανε πως η ώρα και τα σημεία που εκδηλώθηκαν οι φωτιές δείχνουν εμπρησμό.

Ακούστε την συζήτηση με τον κο Διονύση Μινέτο.

Related Post

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την εικόνα καταστροφής, που άφησε πίσω του ο Ιανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά». Ο κος Λιβιτσάνης

Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Παύλος Παπαδάτος. Η συζήτηση ξεκίνησε με την συνομιλία του κου Παπαδάτου με τον Πιερ Μοσκοβισί και όπως αποκάλυψε του έκανε πρόσκληση

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτεςΔιονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.