Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καθώς και θεμάτων Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Μινέτος, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης των αλλοδαπών, στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Ληξουρίου.

Ο κος Μινέτος  περιέγραψε το πώς ειδοποιήθηκε το λιμενικό και εν συνεχεία τι έπρεπε να γίνει από πλευράς Δήμου. Παράλληλα, επισήμανε πως τελικά οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της Αγίας Πελαγίας, καθώς είναι ο μόνος χώρος που υπάρχει προκειμένου να φιλοξενηθούν και επειδή ο Δήμος Ληξουρίου (που είναι και ο Δήμος όπου θα έπρεπε να φιλοξενηθούν), δεν έχει τις κατάλληλες δομές.

«Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί με το σωστό τρόπο» τόνισε ο κος Μινέτος, συμπληρώνοντας ότι ήδη έχει κάνει αυτοψία στο σημείο και θα γίνουν και μελέτες.

Ρωτήθηκε και για τις πυρκαγιές του Σαββάτου και επισήμανε πως η ώρα και τα σημεία που εκδηλώθηκαν οι φωτιές δείχνουν εμπρησμό.

Ακούστε την συζήτηση με τον κο Διονύση Μινέτο.

Related Post

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»

Ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μαντζουράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δημοσιοποιήσει ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα που αφορά την άδεια επαπειλούμενης κύησης

Τραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο ΙθάκηςΤραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο Ιθάκης

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ευχηθούν στο

Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»

Ο γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα της υγείας στην Κεφαλονιά. Ο κος Φισφής ως εκπρόσωπος των γιατρών και ως μέλος του