Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε

Γιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε

Γιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Αναφορά, αρχικά, έγινε στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα και ο κος Κατσιβέλης τόνισε ότι «συναντηθήκαμε για να διερευνήσουμε τις προθέσεις τους, μιας και επιδιώκουμε συνεργασία με όλους τους δήμους». Μίλησε επιπλέον και για την συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια με τη νέα Περιφερειάρχη.

Σοβαρό θέμα αποτελεί ακόμα, στον δήμο Ληξουρίου η έλλειψη προσωπικού. «Το κράτος δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της διάσπασης». Παρά τα όποια προβλήματα, ο κος Κατσιβέλης επισήμανε ότι στόχος του είναι να φανεί χρήσιμος στους πολίτες και σιγά σιγά θα αρχίσουν να λύνονται τα προβλήματα.

«Η πορεία των εργασιών στα σχολεία είναι σε πολύ καλούς ρυθμούς» τόνισε ο δήμαρχος αναφερόμενος στις επισκευές που απαιτούνται στα σχολεία που επλήγησαν από τον σεισμό του 2014.

Ο κος Κατσιβέλης φάνηκε σίγουρος ότι στα επόμενα 2 χρόνια θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάπτυξης και βιωσιμότητας της περιοχής παρά  το «τέρας της γραφειοκρατίας» το οποίο σίγουρα θα τους «φάει» χρόνο.

Related Post

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για το άνοιγμα των σχολείων και την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιούΟ Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για το άνοιγμα των σχολείων και την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Ο κος Στανίτσας αναφέρθηκε στο άνοιγμα των σχολείων που κατά την γνώμη του δεν θα έπρεπε να

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.