Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του επιμελητηρίου, κος Σταύρος Σπαθής.

Ο κος Σπαθής κλήθηκε αρχικά να απαντήσει για το μεταφορικό ισοδύναμο και την παράτασή του. «Η Κεφαλονιά ήταν από τα πρώτα νησιά που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον . Η κυβέρνηση δίνει την παράταση για να μπορέσουν να μπουν περισσότερες επιχειρήσεις μέσα και να ωφεληθούν» ανέφερε ο καλεσμένος.

Το επιμελητήριο κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο κος Σπαθής επιβεβαίωσε ότι οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί,  από άλλα επιμελητήρια αλλά και από την κυβέρνηση όπως τον κο Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και από την αντιπολίτευση τον κο Νίκο Παππά. «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο με μεγάλα events. Τον Μαϊο θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Κεφαλονιά. Θα έρθουν τουλάχιστον 300 άτομα».

Στα θέματα της ΔΕΥΑΚ ο κος Σπαθής ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικός, καθώς ενημέρωσε ότι γίνονται εργασίες στον βιολογικό και ότι το καλοκαίρι δεν θα αντιμετωπίσουμε την ίδια δυσοσμία.  «Μπροστά από τον ΟΤΕ γίνονται εργασίες για να μην μυρίζει, όπως και μπροστά από την ΔΕΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως το Αργοστόλι θα πρέπει να είναι καθαρό. Επιπρόσθετα επισήμανε ότι οι κάτοικοι της Σκάλας πρέπει να συνδεθούν με το δίκτυο της αποχέτευσης.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»

Ο γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα της υγείας στην Κεφαλονιά. Ο κος Φισφής ως εκπρόσωπος των γιατρών και ως μέλος του

Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος. Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία στο νησί