Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη» post thumbnail image

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην Σκάλα, για τις συνδέσεις που πρέπει να γίνουν από όλους με τον βιολογικό. Εξήγησε ότι όποιος δεν συνδεθεί, ενδεχομένως να δεχθεί πρόστιμο από την πολεοδομία, καθώς η μη σύνδεση αποτελεί πολεοδομική παράβαση.

Ο κος Σπαθής ανέφερε – κάτι  που προκαλεί έκπληξη- ότι υπάρχουν χρέη στην ΔΕΥΑΚ 7 εκατομμύρια ευρώ, από ανεξόφλητους λογαριασμούς. «Πήραμε απόφαση να υπάρξει ρύθμιση για όσους δεν μπορούν να το αποπληρώσουν το νερό. Να το κάνουν με 50 δόσεις. Αλλιώς μετά θα κόψουμε την παροχή» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και μάλιστα κατάλαβε ότι οι άνθρωποι στην Σκάλα δέχτηκαν και συμφώνησαν.

Σχετικά με τις συνδέσεις στην Σκάλα, ο κος Σπαθής επισήμανε ότι πρέπει όλοι να συνδεθούν με τον βιολογικό μέχρι το τέλος του Μαρτίου, καθώς πέρα από το πρόστιμο, οι λογαριασμοί θα έχουν πάνω το τέλος της αποχέτευσης.

Τέλος, υπήρξε και ενημέρωση για τον βιολογικό Αργοστολίου. Ο κος Σπαθής υπογράμμισε πως γίνονται έργα και ήδη ήρθε και ένα εξάρτημα αναγκαίο. «Φέτος δεν θα έχουμε τα περσινά προβλήματα» κατέληξε.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Related Post

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θοδωρής Αλυσανδράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το συμβούλιο της κοινότητας σχετικά με την τοποθέτηση

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με

Βαγγέλης Κλωνής: Ο κεφαλονίτης παγκόσμιος ήρωας- Σύμβολο θάρρους και ανδρείας! (video)Βαγγέλης Κλωνής: Ο κεφαλονίτης παγκόσμιος ήρωας- Σύμβολο θάρρους και ανδρείας! (video)

Αποκλειστική συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης της χήρας του ήρωα του β’ παγκοσμίου πολέμου, Βαγγέλη Κλωνή, που δοξάστηκε στα πέρατα της γής.