Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»

Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»

Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης  ΛΗΞΟΥΡΙ –ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» παραθέτοντας τις απόψεις του για την ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Αραβαντινός παραδέχτηκε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό  και υπογράμμισε πως αυτά τα θέματα είναι για να παίρνουν θέση και αποφάσεις οι αρχές και κάλεσε όλους τους υπεύθυνους να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν να παραμείνει η ΕΔΑΚΙ  ή όχι.

«Θα δώσουν την αποκομιδή στην Κεφαλονιά και την διαχείριση στην Κέρκυρα. Μας κοροϊδεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν μας αφορούν τα προβλήματα των άλλων νησιών. Εμάς μας αφορά ότι έχουμε τον τρόπο να διαχειριστούμε τα απορρίμματα».

Ο κος Αραβαντινός κατηγόρησε όλους τους υπεύθυνους για την κατάσταση, χαρακτηρίζοντας αστείο το γεγονός ότι αρκετοί ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν για το συγκεκριμένο άρθρο . «Ευτυχώς που υπήρξαν αντανακλαστικά  από κάποιους, αλλιώς θα γινόταν και δεν θα το καταλάβαινε κανείς» τόνισε.

Τέλος, ο κος Αραβαντινός αναφέρθηκε και στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου (τις τελευταίες μέρες επιχειρείται η μεταφορά του στην Ζάκυνθο), επισημαίνοντας ότι ο φορέας πρέπει να παραμείνει στην Κεφαλονιά. «Έχει επιδείξει έργο ο φορέας. Πρέπει να σταματήσει πια η Κέρκυρα να είναι το κέντρο λήψης αποφάσεων» υπογράμμισε και κάλεσε τον κόσμο της Κεφαλονιάς να είναι ενωμένος σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του 5 μήνες μετά το πέρασμα του

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμεΘεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε

Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και υποψήφιος ξανά για τον περιφερειακό θώκο  Θεόδωρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Επειδή ο χρόνος που είχε στην διάθεσή του δεν

«Η Αγία Ευφημία τείνει να διαγραφεί από τον τουριστικό χάρτη»«Η Αγία Ευφημία τείνει να διαγραφεί από τον τουριστικό χάρτη»

Η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης  Αφροδίτη Ανδρικοπούλου, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Ευφημία αλλά και σε άλλες δημοφιλείς