Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια προετοιμασίας σε περίπτωση σεισμού, ο α/περιφερειάρχης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 για να δώσει απαντήσεις και ένα τέλος στην όποια φημολογία.

Ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει κάποια ειδοποίηση ή κάποια ενημέρωση για σεισμό. Παρ’ όλα αυτά όλοι γνωρίζουν ότι στην Κεφαλονιά ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός και έτσι η προετοιμασία είναι απαραίτητη είτε γίνει ένας σεισμός αύριο είτε σε 10 χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ακόμα και ένα παιδί 10 ετών ξέρει ότι η Κεφαλονιά είναι σεισμογενής περιοχή. Προτιμούμε να είμαστε έτοιμοι, όποτε και αν συμβεί ο σεισμός».

Τέλος, σε θέματα της καθημερινότητας (δρόμους κλπ), επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι όσα έργα επιβλέπονται από το Υπουργείο είναι αδύνατον να γίνουν καθώς η επίβλεψή τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από υπάλληλο του Υπουργείου, που βρίσκεται στην Αθήνα. Για τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια είπε ότι προχωράνε στο μέτρο του δυνατού.

Related Post

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την αποκάλυψη ότι θα φτιαχτεί ο δρόμος Αργοστολίου- Πόρου. Όπως είπε ο

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.