Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια προετοιμασίας σε περίπτωση σεισμού, ο α/περιφερειάρχης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 για να δώσει απαντήσεις και ένα τέλος στην όποια φημολογία.

Ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει κάποια ειδοποίηση ή κάποια ενημέρωση για σεισμό. Παρ’ όλα αυτά όλοι γνωρίζουν ότι στην Κεφαλονιά ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός και έτσι η προετοιμασία είναι απαραίτητη είτε γίνει ένας σεισμός αύριο είτε σε 10 χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ακόμα και ένα παιδί 10 ετών ξέρει ότι η Κεφαλονιά είναι σεισμογενής περιοχή. Προτιμούμε να είμαστε έτοιμοι, όποτε και αν συμβεί ο σεισμός».

Τέλος, σε θέματα της καθημερινότητας (δρόμους κλπ), επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι όσα έργα επιβλέπονται από το Υπουργείο είναι αδύνατον να γίνουν καθώς η επίβλεψή τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από υπάλληλο του Υπουργείου, που βρίσκεται στην Αθήνα. Για τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια είπε ότι προχωράνε στο μέτρο του δυνατού.

Related Post

Ο Λάμπης Κώτσου στον COSMOS 96,5 για την “μάρκα του καταναλωτή”Ο Λάμπης Κώτσου στον COSMOS 96,5 για την “μάρκα του καταναλωτή”

Για «τη μάρκα του καταναλωτή» που πρόσφατα  τοποθετήθηκε στα ράφια γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ μίλησε στον COSMOS 96,5 ο συνιδρυτής της πρωτοβουλίας Λάμπης Κώτσου. Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία η

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του ΔήμουΓιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Μετά την ανακοίνωση του για τα προβλήματα της Σάμης και την παράκληση να γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο στην Σάμη, ο κος Γιώργος Πολυχρονάτος μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η