Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια προετοιμασίας σε περίπτωση σεισμού, ο α/περιφερειάρχης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 για να δώσει απαντήσεις και ένα τέλος στην όποια φημολογία.

Ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει κάποια ειδοποίηση ή κάποια ενημέρωση για σεισμό. Παρ’ όλα αυτά όλοι γνωρίζουν ότι στην Κεφαλονιά ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός και έτσι η προετοιμασία είναι απαραίτητη είτε γίνει ένας σεισμός αύριο είτε σε 10 χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ακόμα και ένα παιδί 10 ετών ξέρει ότι η Κεφαλονιά είναι σεισμογενής περιοχή. Προτιμούμε να είμαστε έτοιμοι, όποτε και αν συμβεί ο σεισμός».

Τέλος, σε θέματα της καθημερινότητας (δρόμους κλπ), επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι όσα έργα επιβλέπονται από το Υπουργείο είναι αδύνατον να γίνουν καθώς η επίβλεψή τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από υπάλληλο του Υπουργείου, που βρίσκεται στην Αθήνα. Για τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια είπε ότι προχωράνε στο μέτρο του δυνατού.

Related Post

Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Κώστας Τσιμάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό αφενός να αναλύσει την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο

Γιάννης Φισφής: «Πρέπει να βοηθήσουμε να μην φύγουν και αυτοί που υπάρχουν»Γιάννης Φισφής: «Πρέπει να βοηθήσουμε να μην φύγουν και αυτοί που υπάρχουν»

Στον Cosmos96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο νοσοκομειακός γιατρός Γιάννης Φισφής καθώς τα προβλήματα που πολλάκις έχουν αναφερθεί από όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου δεν

Γεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσειςΓεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσεις

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος υποψήφιος με την κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια συνέντευξη με σκοπό να παρουσιαστούν οι θέσεις του