Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου) post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου.


Για μια ακόμα φορά εξέφρασαν τις απόψεις τους μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον κο Αραβαντινό ως μαρτυρικό, αφού διήρκησε έξι ώρες και δεν προσέφερε τίποτα επί της ουσίας.

Αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά σε όλες αυτές τις τραγικές ελλείψεις που γιγαντώνουν ένα πρόβλημα 10ετιών. «Το Νοσοκομείο αλλά και όλες οι δομές υγείας υπολειτουργούν και οι εργαζόμενοι είναι ήρωες» τόνισαν χαρακτηριστικά και οι δύο τους.

Μάλιστα ανέφεραν μερικά από όσα θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου να έρχονται γιατροί αλλά και πως θα μπορούσαν βαριά περιστατικά να εξυπηρετηθούν καλύτερα.

Ακούστε όλα όσα είπαν.

 

Related Post

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της Αγίας ΕυφημίαςΚραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της Αγίας Ευφημίας

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», τρεις εβδομάδες μετά το πέρασμα του «ΙΑΝΟΥ», παρουσιάζοντας την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή του.

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργίαΟ Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Η κατολίσθηση στο Ξι, οι εξορύξεις στο Ιόνιο και η απεργιακή κινητοποίηση της 2ας Οκτωβρίου  ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ληξουρίου, Δημήτρη

Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο νησί, για τους εμβολιασμούς αλλά και