Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου) post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου.


Για μια ακόμα φορά εξέφρασαν τις απόψεις τους μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον κο Αραβαντινό ως μαρτυρικό, αφού διήρκησε έξι ώρες και δεν προσέφερε τίποτα επί της ουσίας.

Αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά σε όλες αυτές τις τραγικές ελλείψεις που γιγαντώνουν ένα πρόβλημα 10ετιών. «Το Νοσοκομείο αλλά και όλες οι δομές υγείας υπολειτουργούν και οι εργαζόμενοι είναι ήρωες» τόνισαν χαρακτηριστικά και οι δύο τους.

Μάλιστα ανέφεραν μερικά από όσα θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου να έρχονται γιατροί αλλά και πως θα μπορούσαν βαριά περιστατικά να εξυπηρετηθούν καλύτερα.

Ακούστε όλα όσα είπαν.

 

Related Post

Κατσιβέλης: «Επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. 11 τα κρούσματα και χρειάζεται προσοχή»Κατσιβέλης: «Επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. 11 τα κρούσματα και χρειάζεται προσοχή»

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την επιδημιολογική κατάσταση του δήμου, όπου φαίνεται και μετά από τις αναλύσεις στα λύματα

Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για μια συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την υγεία και τις δομές της στο νησί. Με

Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Παύλος Παπαδάτος. Η συζήτηση ξεκίνησε με την συνομιλία του κου Παπαδάτου με τον Πιερ Μοσκοβισί και όπως αποκάλυψε του έκανε πρόσκληση