Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου) post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου.


Για μια ακόμα φορά εξέφρασαν τις απόψεις τους μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον κο Αραβαντινό ως μαρτυρικό, αφού διήρκησε έξι ώρες και δεν προσέφερε τίποτα επί της ουσίας.

Αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά σε όλες αυτές τις τραγικές ελλείψεις που γιγαντώνουν ένα πρόβλημα 10ετιών. «Το Νοσοκομείο αλλά και όλες οι δομές υγείας υπολειτουργούν και οι εργαζόμενοι είναι ήρωες» τόνισαν χαρακτηριστικά και οι δύο τους.

Μάλιστα ανέφεραν μερικά από όσα θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου να έρχονται γιατροί αλλά και πως θα μπορούσαν βαριά περιστατικά να εξυπηρετηθούν καλύτερα.

Ακούστε όλα όσα είπαν.

 

Related Post

Γιάννης Λυκούδης: «Πρέπει να διαφυλαχτεί ότι δεν θα υπάρξει αύξηση τελών»Γιάννης Λυκούδης: «Πρέπει να διαφυλαχτεί ότι δεν θα υπάρξει αύξηση τελών»

Την άποψη ότι πρέπει να αποκτηθεί μόνιμα ένας χώρος στο Αργοστόλι για να  γίνονται εκθέσεις και να λειτουργεί σαν κέντρο πολιτισμού, διατύπωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο

Γεράσιμος Γαβριελάτος για πρόστιμα στον Αίνο : Γιατί οι Κεφαλονίτες να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τους Αθηναίους ;Γεράσιμος Γαβριελάτος για πρόστιμα στον Αίνο : Γιατί οι Κεφαλονίτες να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τους Αθηναίους ;

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την επιστολή του συλλόγου μέσα από την οποία

Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»

Στον COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου και σχολίασε μεταξύ άλλων την επιστράτευση των γιατρών αλλά και τα self tests. Η πρόεδρος δήλωσε