Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου) post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου.


Για μια ακόμα φορά εξέφρασαν τις απόψεις τους μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον κο Αραβαντινό ως μαρτυρικό, αφού διήρκησε έξι ώρες και δεν προσέφερε τίποτα επί της ουσίας.

Αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά σε όλες αυτές τις τραγικές ελλείψεις που γιγαντώνουν ένα πρόβλημα 10ετιών. «Το Νοσοκομείο αλλά και όλες οι δομές υγείας υπολειτουργούν και οι εργαζόμενοι είναι ήρωες» τόνισαν χαρακτηριστικά και οι δύο τους.

Μάλιστα ανέφεραν μερικά από όσα θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου να έρχονται γιατροί αλλά και πως θα μπορούσαν βαριά περιστατικά να εξυπηρετηθούν καλύτερα.

Ακούστε όλα όσα είπαν.

 

Related Post

Κατσιβέλης: «Επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. 11 τα κρούσματα και χρειάζεται προσοχή»Κατσιβέλης: «Επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. 11 τα κρούσματα και χρειάζεται προσοχή»

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την επιδημιολογική κατάσταση του δήμου, όπου φαίνεται και μετά από τις αναλύσεις στα λύματα

Σταύρος Σπαθής:«Η ΔΕΥΑΚ θέλει νοικοκύρεμα – Το επιμελητήριο  έχει μεγαλώσει»Σταύρος Σπαθής:«Η ΔΕΥΑΚ θέλει νοικοκύρεμα – Το επιμελητήριο  έχει μεγαλώσει»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση ξεκίνησε με την εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σχετικά με το

Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Γιάννης Λυκούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν παρέστη στην