Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο» post thumbnail image

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο.

Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους). «Θα  γίνει σύντομα η δημοπρασία. Τα λεφτά υπάρχουν. Εμείς παρά το ελλιπές  προσωπικό καθαρίζουμε το Αργοστόλι» απάντησε και συνέχισε λέγοντας πως: «Καθαρίσαμε παρτέρια, σχολεία… Οι πρόεδροι των κοινοτήτων καθαρίζουν τις κοινότητές του από την παγία που τους έχει δοθεί».  Ο κος Σαμούρης περιέγραψε και την κατάσταση σχετικά με το προσωπικό: «Έχουμε 2 συνεργεία πρασίνου. Το ένα έχει μόλις έναν υπάλληλο. Με τις άδειες ειδικού σκοπού, λείπουν 4 άτομα».

«Μπροστά από τα δικαστήρια ήταν χάλια. Σπασμένα πλακάκια, σάπια δέντρα» ανέφερε ο α/δήμαρχος απαντώντας σε όσους λένε ότι αυτό είναι ένα αχρείαστο έργο. Πρόσθεσε δε ότι θα φυτευτούν 5 νέα δέντρα και θα μπουν και φώτα.

Μιλώντας για την προσπάθεια που κάνουν για την διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη, ο κος Σαμούρης υπογράμμισε πως: «Αυτή η Δημοτική Αρχή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη» και ανέφερε μια σειρά από έργα που έχουν γίνει κατά την διάρκεια της θητείας τους αναφέροντας: «Έχουμε φτιάξει σημεία μέσα στην πόλη που ήταν απαράδεκτα. Φτιάχτηκε ο δρόμος στην Λαγκάδα, το γήπεδο στα Διλινάτα. Μέσα σε οχτώ μήνες. Είμαστε κοντά στον πολίτη και προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την πόλη».

Τέλος, έκανε έκκληση προς τους πολίτες να συνεργάζονται με τον δήμο και πιο συγκεκριμένα να μην εναποθέτουν στερεά απόβλητα στον δρόμο ή σε κάδους αν δεν έχουν επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία του  δήμου, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχει χρέωση.

Related Post

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτος, αναφερόμενος σε κάποια χρόνια προβλήματα της περιοχής του τα οποία λύθηκαν.

Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του 5 μήνες μετά το πέρασμα του

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.