Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Στο Ληξούρι δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις – Έχουμε να διαχειριστούμε μια μιζέρια»

Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Στο Ληξούρι δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις – Έχουμε να διαχειριστούμε μια μιζέρια»

Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Στο Ληξούρι δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις – Έχουμε να διαχειριστούμε μια μιζέρια» post thumbnail image

O πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Ανδρέας Γρηγορόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Αφορμή για την συζήτηση αποτέλεσε η ανακοίνωσή του με την οποία καλούσε τον Δήμο και τους αρμόδιους ώστε να δώσουν λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ληξούρι. Όπως ανέφερε ο κος Γρηγορόπουλος: «Σαν πρόεδρος ακούω τους συμπολίτες μου και προσπαθώ, για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση που επικρατεί στο Ληξούρι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τους σεισμούς».

Ο πρόεδρος επισήμανε ότι με πολύ λίγα χρήματα θα μπορούσαν να γίνουν πράγματα, όπως να αλλαχθούν οι καμένες  λάμπες, να σκουπιστούν κάποια σημεία κ.α. «Υπάρχουν και ρωγμές ακόμα από τους σεισμούς. Έχουν γίνει πράγματα αλλά δεν έχουν αλλάξει το πρόσωπο της πόλης» υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως όλα αυτά τα ανέφερε και στον πρόεδρο της Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Ληξούρι.

Ο κος Γρηγορόπουλος τόνισε ότι έχει μια καλή συνεργασία με τον Δήμο έως τώρα, κατανοώντας ότι είναι ένας φτωχός δήμος και τώρα ξεκινάει να κάνει βήματα. «Πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε και να βρούμε λύση» κατέληξε.

Τέλος, ο κος Γρηγορόπουλος ανέφερε μια σειρά από θέματα που έχει η τοπική κοινότητα κατά νου προς υλοποίηση, όπως την ανάδειξη μνημείων και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχουμε καταγράψει τα μνημεία, θα γίνουν συζητήσεις και θα τα αναδείξουμε».

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτώνΣπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών Στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» φιλοξενήθηκε ο κος Σπύρος Σαμούρης,

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μετά την ανακοίνωση του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.