Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»

Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»

Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος προκειμένου να καταγγείλει τα όσα βίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όταν το επισκέφθηκε για να προγραμματίσει ένα ραντεβού για μια ένεση.

Ο κος Παναγιωτόπουλος (κάτοικος Κεφαλονιάς), όπως εξιστόρησε, μετέβη στο Νοσοκομείο, για να προγραμματίσει ένα ραντεβού για να του γίνει μια ένεση στο γόνατο. «Εδώ και δύο χρόνια και μετά από ένα χειρουργείο που έκανα στο γόνατο, επισκέπτομαι το νοσοκομείο  για μια συγκεκριμένη ένεση» επισήμανε και κατήγγειλε ότι αυτή την φορά δεν κατάφερε να προγραμματίσει το ραντεβού του.

Πιο συγκεκριμένα η καταγγελία του αφορούσε το γεγονός ότι ενώ ζήτησε ραντεβού, του απάντησαν ότι μέσα στο 2020 δεν υπάρχει κανένα κενό και για το 2021 δεν μπορούν να του προγραμματίσουν κάποιο. «Απευθύνθηκα στην γραμματεία και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ημερομηνία για το 2020. Τους ζήτησα έστω για το 2021 και μου είπαν ότι δεν μπορούν να προγραμματίσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κος Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε, ότι αυτή την στιγμή και λόγω του προβλήματός του δεν μπορεί να μετακινηθεί με ευκολία ενώ αποκάλυψε ότι η όλη διαδικασία της ένεσης δεν διαρκεί περισσότερο από 1 λεπτό. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Για μια διαδικασία 40 δευτερολέπτων, ταλαιπωρούμαι μήνες. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Πολύς κόσμος».

Χαρακτηριστική ήταν και η “έκρηξη” του καταγγέλλοντα, μετά από όλα όσα εξιστόρησε, ο οποίος υποστήριξε ότι κάποια στιγμή και αν δεν δοθούν δραστικές λύσεις, θα ξεσπάσει βία από αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι ταλαιπωρούνται. Παράλληλα κάλεσε τον διοικητή να πάρει θέση και να επιληφθεί του θέματος.

Related Post

Σπύρος Παγώνης: «Το άνοιγμα των σχολείων θα λειτουργήσει σαν πείραμα»Σπύρος Παγώνης: «Το άνοιγμα των σχολείων θα λειτουργήσει σαν πείραμα»

Ο κος Σπύρος Παγώνης (εκπαιδευτικός και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα  Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει την εικόνα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και

Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, μίλησε ο Σωτήρης Κουρής (τέως α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης)