Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη» post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

«Δεν καταφέραμε να κάνουμε δημοτικό συμβούλιο. Ντροπιαστική εικόνα. Νιώθω απογοήτευση». Με αυτές τις φράσεις ο κος Γάκης έδωσε την εικόνα των όσων συνέβησαν χθες στην Σάμη. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά καθώς αρχικά ανέφερε ότι οι περισσότεροι από του διαδηλωτές είναι κάτοικοι Αργοστολίου και Ληξουρίου. «Αυτό που συνέβη είναι αδιανόητο. Δεν άφησαν ούτε εμάς αλλά ούτε την εταιρεία να μιλήσει. Δεν έχω άλλη ανοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ σε κάποια αποστροφή του λόγου του είπε πως κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται εκεί για κάτι που πιστεύουν και πραγματικά αγωνιούν.

Ο καλεσμένος σχολίασε εκτενώς την φράση του δημάρχου προς τους διαμαρτυρόμενους ότι «όταν ο δήμος θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο, εσείς που θα είστε». Υποστήριξε ότι ο δήμος Σάμης δεν θα μπορέσει να αντέξει την διαδικασία να σέρνεται στα δικαστήρια  και μάλιστα υποστήριξε ότι 3 μέρες νωρίτερα ο δήμαρχος έλεγε στους διαδηλωτές, ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα και τώρα τους ρωτάει ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο. «Πρέπει να υπάρξει καθαρή θέση. Δεν μπορώ ούτε να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά του Δημάρχου» τόνισε.

Ο κος Γάκης εξιστόρησε και ένα περιστατικό που συνέβη τις πρώτες μέρες που πραγματοποιούνταν η κατάληψη στο λιμάνι. «Είχα προτείνει στον δήμαρχο να πάμε στο λιμάνι να δούμε τι συμβαίνει, μαζί με δικηγόρο, γιατί δεν ξέραμε τι θα γινόταν με το καράβι. Δεν το έκανε».

«Έχω σηκώσει ψηλά τα χέρια. Ήμουν υπέρμαχος της διάσπασης του δήμου αλλά είμαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων» ανέφερε φανερά απογοητευμένος και εξέφρασε  την απορία: «Πως μετά από τόσες καταστροφές στον δήμο μας, “κάποιοι” προτιμούν να είναι στο λιμάνι;».

Related Post

Κόντρα Σπαθή –  Ανουσάκη για τις οφειλές της ΔΕΥΑΚΚόντρα Σπαθή –  Ανουσάκη για τις οφειλές της ΔΕΥΑΚ

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τα

Τραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο ΙθάκηςΤραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο Ιθάκης

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ευχηθούν στο

Δημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μαςΔημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κου Αλεξάκη «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» Δημήτρης Σπανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Το κομμάτι της περιφέρειας, ένα πολύ σοβαρό κομμάτι