Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη» post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

«Δεν καταφέραμε να κάνουμε δημοτικό συμβούλιο. Ντροπιαστική εικόνα. Νιώθω απογοήτευση». Με αυτές τις φράσεις ο κος Γάκης έδωσε την εικόνα των όσων συνέβησαν χθες στην Σάμη. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά καθώς αρχικά ανέφερε ότι οι περισσότεροι από του διαδηλωτές είναι κάτοικοι Αργοστολίου και Ληξουρίου. «Αυτό που συνέβη είναι αδιανόητο. Δεν άφησαν ούτε εμάς αλλά ούτε την εταιρεία να μιλήσει. Δεν έχω άλλη ανοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ σε κάποια αποστροφή του λόγου του είπε πως κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται εκεί για κάτι που πιστεύουν και πραγματικά αγωνιούν.

Ο καλεσμένος σχολίασε εκτενώς την φράση του δημάρχου προς τους διαμαρτυρόμενους ότι «όταν ο δήμος θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο, εσείς που θα είστε». Υποστήριξε ότι ο δήμος Σάμης δεν θα μπορέσει να αντέξει την διαδικασία να σέρνεται στα δικαστήρια  και μάλιστα υποστήριξε ότι 3 μέρες νωρίτερα ο δήμαρχος έλεγε στους διαδηλωτές, ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα και τώρα τους ρωτάει ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο. «Πρέπει να υπάρξει καθαρή θέση. Δεν μπορώ ούτε να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά του Δημάρχου» τόνισε.

Ο κος Γάκης εξιστόρησε και ένα περιστατικό που συνέβη τις πρώτες μέρες που πραγματοποιούνταν η κατάληψη στο λιμάνι. «Είχα προτείνει στον δήμαρχο να πάμε στο λιμάνι να δούμε τι συμβαίνει, μαζί με δικηγόρο, γιατί δεν ξέραμε τι θα γινόταν με το καράβι. Δεν το έκανε».

«Έχω σηκώσει ψηλά τα χέρια. Ήμουν υπέρμαχος της διάσπασης του δήμου αλλά είμαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων» ανέφερε φανερά απογοητευμένος και εξέφρασε  την απορία: «Πως μετά από τόσες καταστροφές στον δήμο μας, “κάποιοι” προτιμούν να είναι στο λιμάνι;».

Related Post

Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης. Ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να κάνει έναν σύντομο απολογισμό και να

Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή τον αναπτυξιακό νόμο και το τι μπορεί να κερδίσει ο ντόπιος

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, Σοφία Ζαφειράτου. Αφορμή, για την επικοινωνία, η όλης σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τον «οικογενειακό