Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανέφερε, με την τροπολογία που κατατέθηκε το νοσοκομείο μετατρέπεται σε άγονο τύπου Α’ από Β΄ που ήταν. «Το σημαντικότερο κίνητρο πλέον είναι ότι οι γιατροί που θα έρχονται μετά από 5 χρόνια θα μπορούν να μετακινούνται σε νοσοκομείο της αρεσκείας τους» εξήγησε και επισήμανε ότι αυτή η τροπολογία θα ωφελήσει και τα 3 νοσοκομεία καθώς όλα αντιμετωπίζουν προβλήματα, πέραν της ΜΕΘ Ζακύνθου (έργο ΕΣΠΑ). Παράλληλα ο κος Καππάτος θύμισε ότι αυτή η τροπολογία υπήρχε από το 1987, αλλά δεν είχε τεθεί ποτέ σε ισχύ. Επιπλέον ενημέρωσε και για τα επιπλέον κίνητρα που θα μπορεί να δίνει ο Δήμος, όπως κατοικία ή σίτιση κλπ.

Ο βουλευτής σχολίασε το γεγονός ότι η Ελληνική Λύση και άλλα κόμματα  κάνουν επερωτήσεις στην Βουλή για θέματα που αντιμετωπίζει η Κεφαλονιά. «Ψάχνουν θέματα να αναδεικνύουν. Καλό είναι να γίνεται, πιέζουν, παίρνουν απαντήσεις από τους υπουργούς» απάντησε.

Ο κος Καππάτος αναφέρθηκε και στο θέμα των ανεμογεννητριών. Υπογράμμισε ότι είναι δικαιολογημένη η ανησυχία του κόσμου όμως: «Οι ανεμογεννήτριες μπορεί να συνέβαλλαν στις πλημμύρες, δεν φταίνε εξ ολοκλήρου».  Ο βουλευτής επισήμανε την ανάγκη να ελεγχθούν τα αιολικά πάρκα (για τυχόν κακοτεχνίες στα αντιπλημμυρικά έργα) ενώ τόνισε ότι η αιολική ενέργεια δεν τον βρίσκει αντίθετο.

«Δεν γίνεται να μην μας αρέσει τίποτα. Δεν είναι οι τοπικές κοινωνίες που φωνάζουν, είναι μια πολιτική εκμετάλλευση. Οι “μπροστάρηδες” της κινητοποιήσεις είναι οι ίδιοι που πέρυσι φώναζαν για τις εξορύξεις» σχολίασε αναφορικά με τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται επί 15 μέρες στην Σάμη.

Related Post

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βικτώρια Αλεξανδράτου. Η κα Αλεξανδράτου  βρέθηκε πρόσφατα στου Λειψούς, στους οποίους δραστηριοποιείται  και έχει γνωρίσει

Σταύρος Τραυλός: «Εναρμονιζόμαστε με ότι ισχύει στον ευρωπαϊκό ΚΟΚ – Σύντομα θα είναι έτοιμα τα υδατοδρόμια»Σταύρος Τραυλός: «Εναρμονιζόμαστε με ότι ισχύει στον ευρωπαϊκό ΚΟΚ – Σύντομα θα είναι έτοιμα τα υδατοδρόμια»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει σχετικά με τη νέα σήμανση  στην Κρανιά και

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»

Ο δημοσιογράφος Τάσος Καβαλλιεράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί στο λιμάνι της Σάμης, αφού τις τελευταίες έντεκα μέρες, πλήθος