Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»

Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»

Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα» post thumbnail image

Ο Δημήτρης Καραγκουλές, εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά την είδηση ότι το πλοίο, που είχε ναυλωθεί από την εταιρεία και βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Σάμη, αποχώρησε.

Ο κος Καραγκουλές αποκάλυψε ότι το πλοίο έφυγε γιατί υπάρχει άλλο προγραμματισμένο δρομολόγιο, όμως οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα στην Κεφαλονιά με το ίδιο ή με άλλο πλοίο. «Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα έρθουν εκ νέου οι ανεμογεννήτριες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα στο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο είχε κληθεί, ανέφερε ότι είναι λυπηρό να παρεμποδίζεται η συνεδρίαση και μια μερίδα ανθρώπων να μην αφήνει κάποιους να μιλήσουν και να ακουστούν οι απόψεις τους. «Είναι αντιδημοκρατικό να μην αφήνουν κάποιους να μιλήσουν και να διαλύουν το δημοτικό συμβούλιο» υπογράμμισε.

Ο κος Καραγκουλές δεν παρέλειψε να αναφέρει, ότι έως τώρα το κόστος από την παραμονή του πλοίου στο λιμάνι της Σάμης είναι στις 360 χιλιάδες ευρώ και αυτά τα χρήματα θα απαιτηθούν από όσους έχουν εμπλακεί. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Τα χρήματα θα απαιτηθούν από τον δήμο, από τον δήμαρχο… Θα το αναλάβουν όσοι το δημιούργησαν. Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του».

Related Post

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική ΑρχήΟ Γιώργος Τσιλιμιδός κατακεραύνωσε την Δημοτική Αρχή

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Γιώργος Τσιλιμιδός. Λόγω της επικαιρότητας ο κος Τσιλιμιδός αναφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο και στα θέματα που

Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!

Στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης, Στέλιος Σπάθης. Τουρισμός, λιμάνια, εξορύξεις. Τρεις έννοιες στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Ο κος Σπαθής ανέλυσε

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

«Καταπέλτης καταγγελιών» ήταν στην συνέντευξή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία», Σπύρος Κουνάδης. Ο κος Κουνάδης διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και έχει γνώση σχετικά με τα