Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος» post thumbnail image

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση τον βρήκε στην περιοχή του ορφανοτροφείου εν ώρα εργασίας.

Με την αφορμή αυτή ο κος Σαμούρης για μια ακόμα φορά ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κόσμος να πετάει στρώματα και άλλα τζάτζαλα όπου θέλει. «Καθαρίζουμε το πρωί και το απόγευμα έχει πάλι σκουπίδια. Έλεγαν κάποιοι ότι το «I love Kefalonia» προσβάλλει την Κεφαλονιά, τα σκουπίδια δεν την προσβάλλουν;» αναρωτήθηκε.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο ζήτημα που προέκυψε με το δασαρχείο. Πιο συγκεκριμένα ενώ τον πρώτο καιρό – μετά τον Ιανό-  το δασαρχείο είχε αναφέρει ότι όποιος θέλει μπορεί να μαζέψει ξύλα από τα πεσμένα δέντρα, τώρα υπήρξε απαγόρευση. Ο κος Σαμούρης ξεκαθάρισε ότι η απαγόρευση αυτή ισχύει για τα μη αστικά δάση, που βρίσκονται υπό την εποπτεία του δασαρχείου. «Σε περιοχές όπως η Λάσση ή τα Λυκιαρδοπουλάτα, όποιος θέλει μπορεί να πάρει. Όμως ο Μύλος του Πετριά ανήκει στο δασαρχείο» εξήγησε.

Ένα ακόμα σημείο που επλήγη από τον Ιανό είναι ο Κούταβος και ο καλεσμένος έκανε μια εκτενή αναφορά για το συγκεκριμένο σημείο, καθώς από την Πέμπτη θα βρίσκονται εκεί δύο συνεργεία και θα εργάζονται. «Πρώτα θα μαζέψουμε και θα πετάξουμε τα κλαριά. Μετά θα φτιάξουμε τα γεφυράκια, τα τραπεζάκια… Έχουμε κανονίσει και επαφές με γεωπόνους , για να δούμε τι μπορούμε να φυτέψουμε ξανά στην περιοχή» υπογράμμισε.

Ένα ακόμα θέμα που θίχτηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης, ήταν αυτό της κατάληψης του 1ου και του 2ου Λυκείου Αργοστολίου. Ο κος Σαμούρης έδωσε απαντήσεις σε όλα τα αιτήματα που υπάρχουν στην επιστολή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι όποιες ατέλειες στα κτίρια είναι αρμοδιότητας του εργολάβου.

Λίγο πριν το τέλος, ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, λέγοντας πως: «Δεν είμαστε Θεοί για να τα φτιάξουμε όλα μέσα σε ένα χρόνο. Σίγουρα, δεν τα κάνουμε όλα τέλεια, αλλά δίνουμε μεγάλο αγώνα».

Related Post

Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μίλησε για την «Συμφωνία των Πρεσπών» και αποκάλυψε ότι το κόμμα του δέχτηκε

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με

Διονύσης Στανίτσας: Το συνέδριο και η επένδυση θα βοηθήσουν την Ιθάκη και θα της δώσουν ώθησηΔιονύσης Στανίτσας: Το συνέδριο και η επένδυση θα βοηθήσουν την Ιθάκη και θα της δώσουν ώθηση

Με αφορμή το Συνέδριο Μικρών Νησιών που διοργανώνεται στην Ιθάκη, η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επικοινώνησε με τον δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα για να μάθει περισσότερα σχετικά